Yardım İndirimler bekliyorduk ama bindirimler geldi?

Tablet123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
488
Kasım başı şuan fiyat pahalı düşer bekle diyen çok olmuştu o yüzden bekliyorum ama hala indirimleri göremiyorum tam tersine çok fazla bindirim geldi 1000TL olan kulaklık 1200 oldu 17K ya baktığım tablet 18K oldu bu nasıl indirim anlamadım bu fiyatlar düşecek mi artık alacaklarım var ama Kasım bitiyor yani 😀

dua et 20k yapmadılar tableti, çünkü indirim var diye o satın almadığın tableti insanlar ucuz diye almaya devam ediyor.

dua et 20k yapmadılar tableti, çünkü indirim var diye o satın almadığın tableti insanlar ucuz diye almaya devam ediyor.
Tamam da ucuz değil ki niye alsınlar? Yazın 14K dı bu tablet sonra 17K ya çıkmıştı kasımda düşer dediler diye bekledim düşeceğine 18K oldu.

Tamam da ucuz değil ki niye alsınlar? Yazın 14K dı bu tablet sonra 17K ya çıkmıştı kasımda düşer dediler diye bekledim düşeceğine 18K oldu.
Hocam Bekleme Bişeyler Almak İçin Her An Zamlanıyorlar Heleki Şu Aralar Fiyatların Düşmesi Komik Olur

Hocam Bekleme Bişeyler Almak İçin Her An Zamlanıyorlar Heleki Şu Aralar Fiyatların Düşmesi Komik Olur
1 aydır indirim gelecek diye bozulma eşiğinde olan kulaklık ve 10+ senelik tabletle idare etmeye çalışıyorum o kadar sabredip üzerine zamlı almak daha komik olur bence.

yazdığımı tekrar okumanız da fayda var, yani herkes sizin gibi bilinçli tüketici değil. adam bakıyor fiyatına, peşin fiyatına 6 taksitte varmış, daha ne olsun diyip satın alıyor, ama bilmiyor ki o cihazın hakkı o değil.

İndirime giren ürünlerde oldu aslında hangi ürünleri bekliyordun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,833
Üyeler
185,329
Son üye
by_yp
Geri