Neler Yeni

İndirimler Ne zaman Başlıyor Tam Olarak???

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Beyler Bu Vatanın falan Black Friday İndirimleri Ne zaman başlayacak belli mi yani Tam Saat falan olarak???

Güzel İndirimler olduğunda bu konudan Haber verirseniz sevinirim Artık PC'yi aldım aldım son şansım😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Serkan karakaya
Sa Beyler Bu Vatanın falan Black Friday İndirimleri Ne zaman başlayacak belli mi yani Tam Saat falan olarak???

Güzel İndirimler olduğunda bu konudan Haber verirseniz sevinirim Artık PC'yi aldım aldım son şansım😁
Rez

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,567
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
İndirime hazır sistem girmezse tek tek toplayın. Şu an bilgisayar parçalarında iyi indirimler var Vatanda. B650 wifi anakart 6000 TL. 3600 liraya DDR5 6000 MHz CL36 2x16 GB RAM alabiliyorsunuz.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

Sen daha almamış mıydın ya :D Sanırım akşam 17.00'da instagrama hikaye atmışlar.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen daha almamış mıydın ya :D Sanırım akşam 17.00'da instagrama hikaye atmışlar.
Yok Hocam sözde Eylüleden Hatta Yaz tatilinden Beri alıcam konu falan Açtım İlk'de Upgrade konuları açtım vs. Hatta Sonra onun yerine yeni PC almaya karar verdim Ama bazı nedenlerden dolayı hep yalan oldu Artık bu son🥲

İndirim ile güzel
RTX 4070/RTX 4070 Süper gelirse Alırım ama gelmesse mecbur RTX 4060Tİ alıcam

27" Monitör kullanacağım için 2K benim için şart bu yüzden 2K Rahat götürcek GPU lazım yani en az RTX 4070 lazım

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Yok Hocam sözde Eylüleden Hatta Yaz tatilinden Beri alıcam konu falan Açtım İlk'de Upgrade konuları açtım vs. Hatta Sonra onun yerine yeni PC almaya karar verdim Ama bazı nedenlerden dolayı hep yalan oldu Artık bu son🥲

İndirim ile güzel
RTX 4070/RTX 4070 Süper gelirse Alırım ama gelmesse mecbur RTX 4060Tİ alıcam
En kötü pc hocası rtx 4070 alsan olmaz mı? Fiyatı uygundu bir ara.

Top Bottom