KaptanMC
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 882
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dikkat edin değişim Çıkarsa Aynısı aynısını eğer aynısı yoksa bir üst'ünü vermek zorunda veya iade ücretiniverebilir dikkat edin eğer iade ücreti vermeye çalışırsalar kabul etmeyin zaten her şey zamlanıyor satıcının istediğini seçme hakkı var yani saçma bir şey teklif ederseler kabul etmeyebilirsinizValla yav , nereye baksam reklam basmışlar. Yarın darlamaya başlayacağım artık , 6 iş günü geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl korkum değişim çıkarsa saçma sapan ürün teklif ederler diye , yapmayacakları şey değil.
Not: geçen ay forumda birinin 24"(27'de olabilir 1080P AOC monitöründe sorun olmuştu garantiye yollamıştı Ürünün aynısı olmadığı için iade teklif ettiler kabul etmedi ve yerine Yeni 2K İps Pivot vs. Destekli çok güzel üst model bir monitör teklif ettiler ki yapılması gereken bu ama Söz konusu itopya olunca Outlet ürün bile yollar malesef yani sorun çıkarırsalar hakkınızı savunun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence artık Abdullah abi'nin Kendi PC Firmasını Kurma zamanı geldi Biraz zahmetli , Maliyetli ve yorucu bir yol olacak ama hem geleceğe yatırım olmuş olur Yani şahsen bence insanlar İTopya'da ordan buradan pc alacağına aynı paraya hatta 500-1000Tl vs. daha fazla verip Abdullah abi'den PC almayı tercih ederler adamın çok büyük bir kitlesi ve iyi bir çevreside var yani yurt dısında Özelliklede milyon aboneleri olan PC kanalları'nın genelde kendi PC Firmaları var ve gayet güzel kazanıyorlar yani onlar yapabiliyorlarsa Abdullah abi'de yapabilir ve kazanabilir4060 sistem satarken bir şey gözüme çattı , 20-30 dk da bir ucundan tırtıkladılar sistem fiyatlarını , 300-500 artırdılar yavaş yavaş. Orada harbi rezilsiniz dedim içimden , koskoca bilgisayar mağazasının yaptığı harekete bak Monitörüm arızalanmıştı onu gönderdim hala haber yok , ota boka reklam basıyorlar ama iş üç kuruşluk müşteri hizmetine yatırım yapmaya gelince burun kıvırırlar. Dün ebo show izliyordum , bütün konuklara ps5 ler kulaklıklar falan dağıttılar kafayı yedim , hala bir monitörden haber bekliyorum. Allah beni bir daha sizin elinize düşürmesin itopya.
Son düzenleme: