Neler Yeni

Black Friday Rezaleti⚠️

aozcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet
İnsanları kandırmak tek taptıkları

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Mehmetcan İvrendi
adamlar hakkını aramayı bilmiyor ki.20.000 TL olan ürüne yarın 40.000 dese sorgusuz alacak bir sürü insan var burada. İtopya 1 hafta herkesi heyecanlandırıp 3060 ti sistemi 36 bine sattı şakasız.
Hocam Bilinçsiz kullanıcı çok malesef Hayır yani insan hiç mi alacağı ürünü araştırmaz piyasasını vs. İnternetten 2dk bakmak o kadar zor değil Bizimkiler napıyor gidiyor vatana bakıyor⬇️

Alan kişi (A) / Vatan çalışanı (X)

A: Ooo ışıklı mısıklı şeklide güzel duruyor o bide Logitech o bide miss abi ne kadar?

X: Normalde 4K ama Özel büyük indirim var 3K kaçırmam ben olsam

A: Abi Al kartı çek alıyorum
Veya⬇️
A: Baba İndirimdeymiş bide Alsana çok iyi

O sırada İnternette fiyatı= 1.500TL😂

Ülkede böyle Enayiler insanlar oldukça Markalar indirim yapmaz insanların bilinçlenmesi lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen bunu görmedin galiba 50k satıo yerli diye utanmada
Hoc Yerli Diye Olur mu ayıp'ya hakkını yemeyin Işıklı Mışıklı hatta Gamer Laptop Yazıyor üstünde en önemlisi Televizyonda sürekli reklamları var çok iyi (!)

31'e 7500f 4070 mi

Hocam Sadece 6K Kâr yapıyorsa 2-3K ya indircek o kadar Yani imkansız değil ki ben zaten Türkiye'nin şuan ki durumuna göre söyledim Yoksa Black Friday dediğimiz İndirimde bu sistemin 29K olması gerekiyor zaten RTX 4070 süper ile 4070 aynı fiyat'da çıktı ama düz 4070 ondan daha Güçsüz ve eski, yani 4070 süper 33K (dandik markalar olmadan) düz 4070'de 31K olmalıydı minimum

Eğer insanlar bilinçlense boykot Etse bak nasıl paşa paşa indiriyolar

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: umix

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Şu anda 3 tane sisteme ihtiyacım var. Kimsenin yapmaya niyeti yok.
7500F 4060 20K
7500F 4060Ti 16GB 25K
7500F 4070 / 7800XT 30K
Her birinden 300 er stok koysunlar geceyi görmez.

Aslında uğraşmaya değmez gidip son videoda ki parçaları Nays ile alsak zaten 30k ya 7800xt li toplanır. Gidip bakayım.

7500F zamlanmış

Haftalardır 5250 idi videodan sonra stok bitti herhalde 5650

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Mehmetcan İvrendi
Şu anda 3 tane sisteme ihtiyacım var. Kimsenin yapmaya niyeti yok.
7500F 4060 20K
7500F 4060Ti 16GB 25K
7500F 4070 / 7800XT 30K
Her birinden 300 er stok koysunlar geceyi görmez.

Aslında uğraşmaya değmez gidip son videoda ki parçaları Nays ile alsak zaten 30k ya 7800xt li toplanır. Gidip bakayım.

7500F zamlanmış

Haftalardır 5250 idi videodan sonra stok bitti herhalde 5650
Hocam 3 Sitemi ne yapacaksınız Sebep?? Elraen gibi büyük Yayıncılar bile Max 2 sistem kullanıyor biri oyun digeride yayın için olarak siz 3 tane ne yapacaksınız amaç??

-Hocam İşte bu yüzden Abdullah Abi'nin böyle bunu alın şunu alın diye videosu yapmasını çok sevmiyorum çünkü adam neye iyi dese Fiyatı artıyor aw😂 Hayır yalandan git bir şeyleri kötüleki düşsün fiyatı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Hocam 3 Sitemi ne yapacaksınız Sebep?? Elraen gibi büyük Yayıncılar bile Max 2 sistem kullanıyor biri oyun digeride yayın için olarak siz 3 tane ne yapacaksınız amaç??

-Hocam İşte bu yüzden Abdullah Abi'nin böyle bunu alın şunu alın diye videosu yapmasını çok sevmiyorum çünkü adam neye iyi dese Fiyatı artıyor aw😂 Hayır yalandan git bir şeyleri kötüleki düşsün fiyatı
3 sisteme ihtiyacımız var yazdım klavye ihtiyacım olarak yazmış. Bugün en büyük satışlar 20 30k lık sistemlerde oluyor eskisi gibi 12 15k ya kasa çıkmadığı için alanlarda ddr5 olsun en az 4060 olsun istiyor. Şu modellerde 3 sistem şu fiyatlara çıksın kapış kapış gider demek istedim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
itopyayı engelledim, vatan bilgisayar hayal kırıklığına uğrattı. Muhteşem cuma dedikleri 4060 sistemleri satma etkinliğine döndü. Bir de hemen hemen hepsinde i3 işlemci kullanmışlar. Koskoca muhteşem cumada 1 tane adam gibi ekran kartlarında indirim göremedim. Hep elden çıkarmak istedikleri ürünleri sunmuşlar onlar da f/p değil. 4060 sistem alacaksam muhteşem cumayı beklememe gerek yoktu zira her gün 4060 sistem paylaşıyorlar.
4060 sistem satarken bir şey gözüme çattı , 20-30 dk da bir ucundan tırtıkladılar sistem fiyatlarını , 300-500 artırdılar yavaş yavaş. Orada harbi rezilsiniz dedim içimden , koskoca bilgisayar mağazasının yaptığı harekete bak :kekw: Monitörüm arızalanmıştı onu gönderdim hala haber yok , ota boka reklam basıyorlar ama iş üç kuruşluk müşteri hizmetine yatırım yapmaya gelince burun kıvırırlar. Dün ebo show izliyordum , bütün konuklara ps5 ler kulaklıklar falan dağıttılar kafayı yedim , hala bir monitörden haber bekliyorum. Allah beni bir daha sizin elinize düşürmesin itopya. :D

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,418
İsim
Hacı
Ne Zaman indirim oldu ki...

Son düzenleme:

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Burak Taşdemir
4060 sistem satarken bir şey gözüme çattı , 20-30 dk da bir ucundan tırtıkladılar sistem fiyatlarını , 300-500 artırdılar yavaş yavaş. Orada harbi rezilsiniz dedim içimden , koskoca bilgisayar mağazasının yaptığı harekete bak :kekw: Monitörüm arızalanmıştı onu gönderdim hala haber yok , ota boka reklam basıyorlar ama iş üç kuruşluk müşteri hizmetine yatırım yapmaya gelince burun kıvırırlar. Dün ebo show izliyordum , bütün konuklara ps5 ler kulaklıklar falan dağıttılar kafayı yedim , hala bir monitörden haber bekliyorum. Allah beni bir daha sizin elinize düşürmesin itopya. :D
Sinan Engine sistem yapıyorlar sağolsunlar seni beni mi düşünecekler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
Valla yav , nereye baksam reklam basmışlar. Yarın darlamaya başlayacağım artık , 6 iş günü geçti.

Asıl korkum değişim çıkarsa saçma sapan ürün teklif ederler diye , yapmayacakları şey değil.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen ŞAHİN
Örn ucuz bir ürün olsa hepimiz alsak zamlanmaz ama Abdullah reis tanıtımı yapsa ertesi gün %20 banko artar.

bkz. 100 hz msi monitör. videodan sonra 180 hz monitörlerden pahalı olduydu

Top Bottom