Hocam Bilinçsiz kullanıcı çok malesef Hayır yani insan hiç mi alacağı ürünü araştırmaz piyasasını vs. İnternetten 2dk bakmak o kadar zor değil Bizimkiler napıyor gidiyor vatana bakıyoradamlar hakkını aramayı bilmiyor ki.20.000 TL olan ürüne yarın 40.000 dese sorgusuz alacak bir sürü insan var burada. İtopya 1 hafta herkesi heyecanlandırıp 3060 ti sistemi 36 bine sattı şakasız.
Hoc Yerli Diye Olur mu ayıp'ya hakkını yemeyin Işıklı Mışıklı hatta Gamer Laptop Yazıyor üstünde en önemlisi Televizyonda sürekli reklamları var çok iyi (!)Tulpar TD3 V1.1.1 Masaüstü Oyun Bilgisayarı - Beyaz | Monster Notebook
Tulpar TD3 V1.1.1 Masaüstü Oyun Bilgisayarı, i5-14400F işlemci ve 8GB RTX 4060 ekran kartı ile güçlü performans sunuyor, oyun keyfini zirveye taşıyın!www.monsternotebook.com.tr
sen bunu görmedin galiba 50k satıo yerli diye utanmada
Hocam Sadece 6K Kâr yapıyorsa 2-3K ya indircek o kadar Yani imkansız değil ki ben zaten Türkiye'nin şuan ki durumuna göre söyledim Yoksa Black Friday dediğimiz İndirimde bu sistemin 29K olması gerekiyor zaten RTX 4070 süper ile 4070 aynı fiyat'da çıktı ama düz 4070 ondan daha Güçsüz ve eski, yani 4070 süper 33K (dandik markalar olmadan) düz 4070'de 31K olmalıydı minimum31'e 7500f 4070 mi
Hocam 3 Sitemi ne yapacaksınız Sebep?? Elraen gibi büyük Yayıncılar bile Max 2 sistem kullanıyor biri oyun digeride yayın için olarak siz 3 tane ne yapacaksınız amaç??Şu anda 3 tane sisteme ihtiyacım var. Kimsenin yapmaya niyeti yok.
7500F 4060 20K
7500F 4060Ti 16GB 25K
7500F 4070 / 7800XT 30K
Her birinden 300 er stok koysunlar geceyi görmez.
Aslında uğraşmaya değmez gidip son videoda ki parçaları Nays ile alsak zaten 30k ya 7800xt li toplanır. Gidip bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7500F zamlanmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haftalardır 5250 idi videodan sonra stok bitti herhalde 5650
3 sisteme ihtiyacımız var yazdım klavye ihtiyacım olarak yazmış. Bugün en büyük satışlar 20 30k lık sistemlerde oluyor eskisi gibi 12 15k ya kasa çıkmadığı için alanlarda ddr5 olsun en az 4060 olsun istiyor. Şu modellerde 3 sistem şu fiyatlara çıksın kapış kapış gider demek istedim.Hocam 3 Sitemi ne yapacaksınız Sebep?? Elraen gibi büyük Yayıncılar bile Max 2 sistem kullanıyor biri oyun digeride yayın için olarak siz 3 tane ne yapacaksınız amaç??
-Hocam İşte bu yüzden Abdullah Abi'nin böyle bunu alın şunu alın diye videosu yapmasını çok sevmiyorum çünkü adam neye iyi dese Fiyatı artıyor aw Hayır yalandan git bir şeyleri kötüleki düşsün fiyatı
Vatandan %20 indirimlerle 25bine topladım.Ekran kartsız ne kadara topladınız hocam?
4060 sistem satarken bir şey gözüme çattı , 20-30 dk da bir ucundan tırtıkladılar sistem fiyatlarını , 300-500 artırdılar yavaş yavaş. Orada harbi rezilsiniz dedim içimden , koskoca bilgisayar mağazasının yaptığı harekete bak Monitörüm arızalanmıştı onu gönderdim hala haber yok , ota boka reklam basıyorlar ama iş üç kuruşluk müşteri hizmetine yatırım yapmaya gelince burun kıvırırlar. Dün ebo show izliyordum , bütün konuklara ps5 ler kulaklıklar falan dağıttılar kafayı yedim , hala bir monitörden haber bekliyorum. Allah beni bir daha sizin elinize düşürmesin itopya.itopyayı engelledim, vatan bilgisayar hayal kırıklığına uğrattı. Muhteşem cuma dedikleri 4060 sistemleri satma etkinliğine döndü. Bir de hemen hemen hepsinde i3 işlemci kullanmışlar. Koskoca muhteşem cumada 1 tane adam gibi ekran kartlarında indirim göremedim. Hep elden çıkarmak istedikleri ürünleri sunmuşlar onlar da f/p değil. 4060 sistem alacaksam muhteşem cumayı beklememe gerek yoktu zira her gün 4060 sistem paylaşıyorlar.
Sinan Engine sistem yapıyorlar sağolsunlar seni beni mi düşünecekler.4060 sistem satarken bir şey gözüme çattı , 20-30 dk da bir ucundan tırtıkladılar sistem fiyatlarını , 300-500 artırdılar yavaş yavaş. Orada harbi rezilsiniz dedim içimden , koskoca bilgisayar mağazasının yaptığı harekete bak Monitörüm arızalanmıştı onu gönderdim hala haber yok , ota boka reklam basıyorlar ama iş üç kuruşluk müşteri hizmetine yatırım yapmaya gelince burun kıvırırlar. Dün ebo show izliyordum , bütün konuklara ps5 ler kulaklıklar falan dağıttılar kafayı yedim , hala bir monitörden haber bekliyorum. Allah beni bir daha sizin elinize düşürmesin itopya.
Valla yav , nereye baksam reklam basmışlar. Yarın darlamaya başlayacağım artık , 6 iş günü geçti.Sinan Engine sistem yapıyorlar sağolsunlar seni beni mi düşünecekler.
Asıl korkum değişim çıkarsa saçma sapan ürün teklif ederler diye , yapmayacakları şey değil.Sinan Engine sistem yapıyorlar sağolsunlar seni beni mi düşünecekler.
Örn ucuz bir ürün olsa hepimiz alsak zamlanmaz ama Abdullah reis tanıtımı yapsa ertesi gün %20 banko artar.