minisini önerir misinbildiğim kadarıyla o civarda razer viper serisi öneriliyor en çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat düşerse aciliyeti yoksa razer deathadder v2 kovala derim en çok tercih edilen oydu ne zaman mouse konusu görsem
ben kullanmadım ama önereni çok dediğim gibi forumu incele biraz çok konu var galiba bu konuda. ama bence acelesi yoksa deathadder v2 en çok önerilen mouse ve 500e falan düşüyor galiba dediğin aralığı biraz aşsa da.minisini önerir misin
hocam ben mousedan anlamam siz hangi mouse önerirsinizG304 onericektim bitmiş onun dişinda rival 3 var viper mini var
ben kullanmadım ama önereni çok dediğim gibi forumu incele biraz çok konu var galiba bu konuda. ama bence acelesi yoksa deathadder v2 en çok önerilen mouse ve 500e falan düşüyor galiba dediğin aralığı biraz aşsa da.
İndirimli mi bilmiyorum da arkadaşın dediği gibi viper mini ve deathadder v2 mini bu aralıkta çok öneriliyor.minisini önerir misin
bunu bilmiyorum ne desem yalan olur bende kafama göre mouse almıştım pişman oldum keşke önerlen mouselardan birisini alsaydımhocam ben mousedan anlamam siz hangi mouse önerirsiniz
![]()
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bide böyle bir modeli var
Bunun yerine g305hocam ben mousedan anlamam siz hangi mouse önerirsiniz
![]()
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bide böyle bir modeli var
Klasse porge xradeslere bakRazer Deathadder V2 alıcam bir de mousepad önerir misiniz
rahat olursa sevinirim
g305 daha mı iyiBunun yerine g305
Klasse porge xradeslere bak
rival 3 al geçBÜTÇE 300-400 Fps oyunları oynuyorum sensörü güzel olursa sevinirim