çok güzel kasalarmış ama bütçeyi 2 3 tık aşıyorPhanteks g500a var ama bütçeni bir tık aşıyor birde lian li lincoln 3 var indirime girse bile ne kadar girer bilemiyorum ama iki kasada şahane kasalar.
bunun beyazından almayı düşünüyorum da şöyle bir soru işareti var kafamda. corsair h150 rgb sıvı sogutucum var. ama yolladıgın kasanın özelliklerinde : Üst Panel:120mm, 240mm, 280mm, 360mm(Rad.kalınlık -55cm) şöyle yazıyor. radyatör kalınlıgı -55 nedir aydınlatır mısınTavsiye Ederim .
![]()
Cooler Master MasterBox TD500 V2 Mesh ARGB USB 3.2 Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA
Cooler Master MasterBox TD500 V2 Mesh ARGB USB 3.2 Siyah Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile TD500V2-KGNN-STU ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
bi üst mesajda sorumu belirttim. bilgin varsa cevaplar mısınbunun beyazından almayı düşünüyorum da şöyle bir soru işareti var kafamda. corsair h150 rgb sıvı sogutucum var. ama yolladıgın kasanın özelliklerinde : Üst Panel:120mm, 240mm, 280mm, 360mm(Rad.kalınlık -55cm) şöyle yazıyor. radyatör kalınlıgı -55 nedir aydınlatır mısın