Yardım İndirme hızım çok kötü

BIGOX

80+
Reaksiyon skoru
15
Şimdi arkadaşlar benim mahallemde internet alt yapısı hiç yoktu.Superbox kullanıyordum.Fiber alt yapı geldi.SuperOnline geçtim.1 gigabit hız alıyorum fakat yemek sepetine giriyorum kasıyor.Faceit oynuyorum kasıyor.Donanım arşive giriyorum açtığım konu üzerinde değişiklik yapıyorum bazen 15-20 saniye bekletiyo.Aradım modem değişikliği yapıldı düzelmedi.Türktelekom aradım sinyaller temiz problem yok dendi.Sizce ne yapmalıyım.Birde oyunda aldığım ping 22-23.Ping değerlerini ts3 dahil bir çok sunucuda denedim.22-23 altına inmiyor. TR sunucularımda normalde 12-13 olması lazım.

Wifi bile kullanmıyorum.Sadece 1 pc bağlı.Superonlinede olsa alt yapısını turktelekom verdiği için.Modemi superonline değiştirdi ama alt yapıyı turktelekom kontrol etti

Superonline kullanıyorsan öncelikle turkcell i bi ara veya uygulamadan sor. Sorun yok derlerse modeminden olabilir. Bi bufferbloat testi yapıp atar mısın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wifi bile kullanmıyorum.Sadece 1 pc bağlı.Superonlinede olsa alt yapısını turktelekom verdiği için.Modemi superonline değiştirdi ama alt yapıyı turktelekom kontrol etti
Superonline tt altyapısını kullanmıyor diye biliyorum. Belki senin yaşadığın yerde saha ekibi tutmamak için tt ile anlaşmıştır. Ama internet altyapısı superonline dır muhtemelen.

Uzun süredir böyle

Ekler

• 12.webp
    12.webp
    80.5 KB · Hit: 22
Buda hız testi.

Modem : TP-Link ex530v. Normalde bu bugün geldi değiştirdiler de geldi.Normalde başka modem vardı

Ekler

• 13.webp
    13.webp
    63.6 KB · Hit: 10
Buda hız testi.

Modem : TP-Link ex530v. Normalde bu bugün geldi değiştirdiler de geldi.Normalde başka modem vardı
Modemde bi sorun yok gibi. İdare eder. Muhtemelen altyapı kaynaklı. Turkcell uygulamasını indirip oradan yazışarak sorabilirsin.

türktelekom altyapıdan millenicom kullanıyorum 100 lük aynı sorun bendede var arkadaşımda da var genel bir sorun galiba 2 haftadır öyle
bazen sitelerin içerikleri yüklenmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,968
Üyeler
195,484
Son üye
asikyazgan
Geri