Indirme hızım normalmi yoksa eksik mi?

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
815
yeni fibere geçtim hız testinde 960 980 çıkıyor down ama steam yada epicten indirme yapıyorum 400 500 arası indiriyor bu durum normal mi bir kayıp vs var mı kontrolü nasıl sağlarım ?

Steamden mbit olarak baktığına emin misin?

Nereyi kontrol etmem gerekiyor tam olarak acaba çok anlamıyorum
Downloads sekmesinde gördüğün hızda mb mi yazıyor mbit mi ? İndirme çubuğuna tıklaman yeterli. Orada 400 mbit alman normal. Filtresiz 900 alıyor gibi düşün. Orada steamin server dağıtımı da işe dahil oluyor. 100 mb civarı alıyorsan zaten %100 ile indiriyor sayılır. Eksiksiz yani.

Downloads sekmesinde gördüğün hızda mb mi yazıyor mbit mi ? İndirme çubuğuna tıklaman yeterli. Orada 400 mbit alman normal. Filtresiz 900 alıyor gibi düşün. Orada steamin server dağıtımı da işe dahil oluyor. 100 mb civarı alıyorsan zaten %100 ile indiriyor sayılır. Eksiksiz yani.
Mbit yazıyor o zaman doğrudur?

Mbit yazıyor o zaman doğrudur?
Bence bir sıkıntı yok. Herhangi bir tester'da ping atarken sana 900mbit hızın var diyorsa internet sağlayıcın taahhütünü yerine getirmiştir.

Araç fabrika verileri gibi düşün. Sen arabanı sanayide ring üstüne çıkarıp gazlarsan yakıt tüketiminde, max hızda fabrika değerlerini alırsın ama asfalta koyduğunda o değerler uçar gider. Toprak yolda hiç o hıza çıkmaz. Steam'de de bağlandığın sunucu mesafesinden o anki yoğunluğuna kadar birçok parametre belirler. Aldığın hız sabahtan akşama da değişebilir.

400 mbit de 50mb indirme yapıyor gayet iyi bir değer. Uğraşmana gerek yok yani bir terslik mi var diye. Ben steam mb gösteriyor diye aklımda kalmış da 400 mantıksız gelmişti ondan sordum.

Geri