Rehber Indomie Noodle En İyi Nasıl Yapılır?

İndomie için en doyurucu, lezzetli ve tam kıvamında olan tarifimi fotoğraflı olarak buraya bırakıyorum.

Gerekenler:
-1 Adet İndomie Körili Noodle
-1 Adet İndomie Tavuklu Noodle
-1 Orta Boy Tava
-Tavanın Yarısını Dolduracak Kadar Su
-Derin Ve Büyük Bir Tabak

Öncelikle suyumu kaynamaya bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
İndomie Noodle'larımı paketlerinden çıkarıyorum.
Baharatları alıyorum, yağı dökmeden sadece baharatları tabağıma döküyorum.
Yağ kalacak, noodle'lar pişmeye yakın tavaya dökeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Suyum kaynadı, noodle'ları tavaya atıyorum.
Tahta bir kaşık yardımıyla sürekli alt üst ederek tamamen çözülene dek karıştırıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Tamamen çözüldü ve yağını döktüm, şimdi karıştırıp 1-2 dakika daha pişireceğim.
Alıntıyı görüntüle
Evet, tamamen pişti ve noodle'ları tabağa döküyorum. Baharatlarla karışması için en az 10-15 saniye karıştırıyorum. Noodle'ımız hazır, afiyet olsun. Ben bu sefer suyu biraz az katmışım ve biraz kuru oldu, kendi zevkinize göre daha çok su koyabilirsiniz :)

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka şekillerde yapınca, mesela baharatları pişirirken koyunca su kaynadığı için baharatlar da suyla uçuyor ve tat vermiyor. Yağ da pişerken koyunca daha yumuşak hale getiriyor.
Canım çekti ben gidiyorum.
 
Tencereyi ocağa ekliyurum.
şimdi tadım yapacam burası benim en sevdiğim yer.
öff müqemmel bir şey olmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tencereyi ocağa ekliyrum
ilk önce ben yapıcaktım o espriyi :mad:
 
Noodle pancake bakın yumurtalı bir yemek normal noodle sadece zararken biraz daha lezzetli ve sağlıklı yapıyor tabi yapılışına göre değişir
 
star.PNG
 
İndomie için en doyurucu, lezzetli ve tam kıvamında olan tarifimi fotoğraflı olarak buraya bırakıyorum.

Gerekenler:
-1 Adet İndomie Körili Noodle
-1 Adet İndomie Tavuklu Noodle
-1 Orta Boy Tava
-Tavanın Yarısını Dolduracak Kadar Su
-Derin Ve Büyük Bir Tabak

Öncelikle suyumu kaynamaya bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
İndomie Noodle'larımı paketlerinden çıkarıyorum.
Baharatları alıyorum, yağı dökmeden sadece baharatları tabağıma döküyorum.
Yağ kalacak, noodle'lar pişmeye yakın tavaya dökeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Suyum kaynadı, noodle'ları tavaya atıyorum.
Tahta bir kaşık yardımıyla sürekli alt üst ederek tamamen çözülene dek karıştırıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Tamamen çözüldü ve yağını döktüm, şimdi karıştırıp 1-2 dakika daha pişireceğim.
Alıntıyı görüntüle
Evet, tamamen pişti ve noodle'ları tabağa döküyorum. Baharatlarla karışması için en az 10-15 saniye karıştırıyorum. Noodle'ımız hazır, afiyet olsun. Ben bu sefer suyu biraz az katmışım ve biraz kuru oldu, kendi zevkinize göre daha çok su koyabilirsiniz :)

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka şekillerde yapınca, mesela baharatları pişirirken koyunca su kaynadığı için baharatlar da suyla uçuyor ve tat vermiyor. Yağ da pişerken koyunca daha yumuşak hale getiriyor.
Eline sağlık birde üzerine kaşar eklemeyi dene
 
Bu arada, tavuk şiş ile çok iyi gidiyor.
Aynı şekilde köri/tavuk yerine spesiyal noodle kullanarak köfte ile de yiyebilirsiniz ^^
 
İndomie için en doyurucu, lezzetli ve tam kıvamında olan tarifimi fotoğraflı olarak buraya bırakıyorum.

Gerekenler:
-1 Adet İndomie Körili Noodle
-1 Adet İndomie Tavuklu Noodle
-1 Orta Boy Tava
-Tavanın Yarısını Dolduracak Kadar Su
-Derin Ve Büyük Bir Tabak

Öncelikle suyumu kaynamaya bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
İndomie Noodle'larımı paketlerinden çıkarıyorum.
Baharatları alıyorum, yağı dökmeden sadece baharatları tabağıma döküyorum.
Yağ kalacak, noodle'lar pişmeye yakın tavaya dökeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Suyum kaynadı, noodle'ları tavaya atıyorum.
Tahta bir kaşık yardımıyla sürekli alt üst ederek tamamen çözülene dek karıştırıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Tamamen çözüldü ve yağını döktüm, şimdi karıştırıp 1-2 dakika daha pişireceğim.
Alıntıyı görüntüle
Evet, tamamen pişti ve noodle'ları tabağa döküyorum. Baharatlarla karışması için en az 10-15 saniye karıştırıyorum. Noodle'ımız hazır, afiyet olsun. Ben bu sefer suyu biraz az katmışım ve biraz kuru oldu, kendi zevkinize göre daha çok su koyabilirsiniz :)

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka şekillerde yapınca, mesela baharatları pişirirken koyunca su kaynadığı için baharatlar da suyla uçuyor ve tat vermiyor. Yağ da pişerken koyunca daha yumuşak hale getiriyor.
Ben kendi tarifimi anlatayım;
Küçük bir tencereye 3 su bardağı su döküyorum.
Su daha kaynamadan tüm baharatını yağını döküyorum.
Su kaynamaya başlayınca noddleları (2 adet) içerisine koyuyorum.
6 dk bekletip ocaktan alıyorum.
 
Ben kendi tarifimi anlatayım;
Küçük bir tencereye 3 su bardağı su döküyorum.
Su daha kaynamadan tüm baharatını yağını döküyorum.
Su kaynamaya başlayınca noddleları (2 adet) içerisine koyuyorum.
6 dk bekletip ocaktan alıyorum.
Ben de böyle yapıyom. Aklın yolu bir.
 
Kimse noodle yapmayı bilmiyor sanırım önce noodle pişirilir sonra ağıza atılır arkasından ağza baharat dökülür
 
Kimse noodle yapmayı bilmiyor sanırım önce noodle pişirilir sonra ağıza atılır arkasından ağza baharat dökülür
Kardeşim o hareketi yanlış yapıyorsun, noodle'ı ağzına çip koyup kaynar suyla baharatı döküp gargara yapacaksın
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,365
Mesajlar
10,476,664
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri
Top