Neler Yeni

İndomie Noodle Sağlığa Zararlı Mı ?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Sağlıksız ama Çin Tuzu'ndan dolayı bağımlılık yapıcı :D Yıllardır yerim çok zararını görmedim ama sağlıklı olması pek mümkün değil.

Canım çekti yemeye gidiyorum, birazdan foto atarım :D

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Şu an önümde 3 paket devasa cipsin karışımı olan kabı yiyerek okuyorum konuyu

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,449
İsim
Mert Metshi
Sağlıksızsa sağlıksız boşver ye ne olcak bir şey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
bende sağlıksız buluyorum açıkcası 3 liralık makarna sosu felanda var çoğunun ama nafile ve artı olarak tatları benim gözümde iğrenç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlıksızsa sağlıksız boşver ye ne olcak bir şey olmaz
çok yanlış bir yaklaşım sigarada zararlı her gün içsin ne olacak değilmi bir şey olmaz bu kafayla gidersek

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,449
İsim
Mert Metshi
bende sağlıksız buluyorum açıkcası 3 liralık makarna sosu felanda var çoğunun ama nafile ve artı olarak tatları benim gözümde iğrenç
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok yanlış bir yaklaşım sigarada zararlı her gün içsin ne olacak değilmi bir şey olmaz bu kafayla gidersek
ya ne olcak 2 soru sorayım

1 sigara mı daha zararlı noodle mı

2 sigara için demiyorum ama içsenizde çok bir şey olmaz kısa sürede genelde hep 30 40 yılda olur o zamana kadar zaten ölebiliriz bari istediklerimi yapıp ölelim kesinlikle sigara önerisi değildir noodle önerisidir

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
merhaba arkadaşlar şu an için size iki farklı bölgede yapılmış iki farklı akademik araştırmayı göstereyim
1. makale.PNG
2.araştırma.PNG

2. makeleyi hemen göz ucu okudum ve %96 oranında ,hipertansiyon ve kardiyovasküler hastalıkların noodle tüketimiyle paralel olduğu ispatlanmış :')

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ya ne olcak 2 soru sorayım

1 sigara mı daha zararlı noodle mı

2 sigara için demiyorum ama içsenizde çok bir şey olmaz kısa sürede genelde hep 30 40 yılda olur o zamana kadar zaten ölebiliriz bari istediklerimi yapıp ölelim kesinlikle sigara önerisi değildir noodle önerisidir
sağlıksız yaşam biçimi kanser riski açısından en az sigara kadar risklidir
saygılar brom :')

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,449
İsim
Mert Metshi
:D
sordun ve cevapladım dostum ne bu hareret :)
haklısın ama benim çoğu akrabam genç yaştan beri sigara içiyor zararı yok demiyorum ama hala çok iyiler 20 yıldır içiyorlardır neredeyse ileride zararını çok görecekler ama o kadar yaşayıp yaşamayacakları belli değil corona var zaten akciğerleri gitmiş bari mutlu yaşasınlar bizde ölebiliriz bari mutlu yaşayalım istediklerimizi yiyelim içelim çok bir şey olacağını sanmıyorum :)

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ölürsün usta. Makarna ye yoğurtlu domates soslu.
Hem ucuz hem de çok zararlı değil.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
haklısın ama benim çoğu akrabam genç yaştan beri sigara içiyor zararı yok demiyorum ama hala çok iyiler 20 yıldır içiyorlardır neredeyse ileride zararını çok görecekler ama o kadar yaşayıp yaşamayacakları belli değil corona var zaten akciğerleri gitmiş bari mutlu yaşasınlar bizde ölebiliriz bari mutlu yaşayalım istediklerimizi yiyelim içelim çok bir şey olacağını sanmıyorum :)
sigara her an zarar veriyor ve yaklaşık ömürden 10 ile 20 yıl arasında zaman çalıyor. ömrünün son aşamaları da gereğinden fazla sancılı geçiyor.
sağlıksız beslenme de aynı şekilde etkiliyor. sağlıklı beslenerek de mutlu yaşayabilirsiniz ama bana sorarsan ben de sağlıksız besleniyorum. olabildiğince bunları azaltmaya çalışıyorum ve şunu da söyleyeyim bu tarz maddeler seni mutluluğa bağımlı ederek aslında mutsuzluğa sürüklüyor.
ama çok bir şey olacağını sanmıyorum lafına katılmıyorum . çok şey olacak :')

Top Bottom