İnfo Yatırım'da Gözaltı !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,761
İnfo Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp gözaltına alındı ! (Kaynak: Sözcü)
Gökalp, aynı zamanda Hedef Holdingin de başında bulunuyor !

1 Haftadır borsa kan gölüne dönmüş durumda. Bist Endeksi bugün -%6 kapanışla günü bitirdi, bir çok fon ciddi zarar etti. Piyasadan 1 günde 1.3 Trilyon TL silindi !
Bu sert çakılışın ardından Finansal İstikrar Komitesi yarın Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında toplanacak !
Operasyonların derinleşmesi ciddi bir panik havasını tetikledi gibi duruyor, Tera portföy bugün 3 fonunda temerrüte gitti, TLY fonunda ise yeni bir düzenlemeye gidildi !
Tera grubu yöneticisi Emre Tezmen'in son açıklaması da ciddi tepki uyandırmış gibi duruyor.
Bir yanda operasyonlar, bir yanda fon satış baskılarıyla geciken ödemeler, bir yandan endeks derken ortalık fena karıştı. Umarım sis bulutu çabuk dağılır da sancı daha da şiddetlenmeden biter. Durum ciddi.

Sizde durumlar nasıl? Portföyler ne kadar kırmızı yaktı? Fon'da kapalı kalmış olanlar var mı :D

1789590313050.webp

1789589418539.webp

Hedef Holding'ten açıklama geldi:

1789593227817.webp

Son düzenleme:
Son aylarda artık piyasa halinden o kadar yoruldum ki Aselsan ve Tüpraş alıp unuttum komple. Artık yatırım uygulamasına sadece "Saat 10'u geçmiş bugünki durum nasıl acaba" dediğimde giriyorum. Kafa rahat.

Son aylarda artık piyasa halinden o kadar yoruldum ki Aselsan ve Tüpraş alıp unuttum komple. Artık yatırım uygulamasına sadece "Saat 10'u geçmiş bugünki durum nasıl acaba" dediğimde giriyorum. Kafa rahat.
onlar da düşüşten nasibini aldı hocam seni de etkiliyor :D

onlar da düşüşten nasibini aldı hocam seni de etkiliyor :D
Uzun süre bozmayacak birisi için 1 ayda %20 kâr sonrası %3 düşüş sıkıntı değil ki. Sadece haftalık olarak zarar ettim harici bir sorun yok.

Uzun süre bozmayacak birisi için 1 ayda %20 kâr sonrası %3 düşüş sıkıntı değil ki. Sadece haftalık olarak zarar ettim harici bir sorun yok.
Bol kazançlar diyelim o zaman hocam :D
Ben de ortalık durulana kadar param para piyasasında dursun demiştim bugün, tp2 temerrüte düştü. Allah sonumuzu hayretsin :kekw:

ömrümde ilk defa fon aldım dün başıma gelenlere bak. Arkdaşlara kusura bakmayın hepsi benim suçum

bi eminevime girdim olanlara bak

ömrümde ilk defa fon aldım dün başıma gelenlere bak. Arkdaşlara kusura bakmayın hepsi benim suçum
Yok benim suçum hocam. 1 ay önce phe mi girsem diye düşünmüştüm milletin ocağına incir ağacı dikildi, bu sabahta ortalık durulana kadar tp2 almıştım oda temerrüte girdi. :kekw:

Ben de tam giriş yapayım diyecektim, denk geldi. SPK dönmezse kararından sıkıntı borsa için. Dönerse all in :kekw:

bize yatırım haram ye hocam parayı
valla öyle hocam ya güvenli limana gidelim deriz, 7-8 ay yaprak kıpırdamaz, hisselere yatırım yapalım deriz savaş çıkar petrol coşar, fona girelim deriz devlet canı sıkıldığından alelacele fonları patlatır borsa çöker.

Sepet yaptık da sepetin kulbu falan kalmadı yokuştan kayıyor elmalar armutlar :kekw: hangisi denk gelirse artık ne diyelim

Ben de tam giriş yapayım diyecektim, denk geldi. SPK dönmezse kararından sıkıntı borsa için. Dönerse all in :kekw:
Tam tersi eski hale dönersek all out olacak adamlar kurulu fon düzenini zaten bu yüzden bozdu 3 4 ay önce tüm borsalar gidiyor TR borsası ise dolar bazlı yerinde sayıyor aha bu fonlar da bunun nedenlerinden biriydi MSCI uyarı üstüne uyarı yaptı en son sıkıştılar

Son düzenleme:
Geri