kalender53
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Keycaps da değil sorun tuşların yeri belli zaten fakat kombinasyon olmuyor.Turkce keycaps alacaksin veya ingilizce olarak kullanacaksin.
PC tr klavye de.kral pc ing klavyede mi ben denedim oldu
Birazdan denicem hocamShift+Alt yapıp dener misin
Hocam ctrl alt q yapmayi denedin mi?Keycaps da değil sorun tuşların yeri belli zaten fakat kombinasyon olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PC tr klavye de.
Denedim galiba hocam ama tam emin olamadım eve geçince denicemHocam ctrl alt q yapmayi denedin mi?
klavye ingilizce dizilim 2 de @ olmasiı için ing klavyeye alman lazım yoksa ctrl+alt+q yapman lazımKeycaps da değil sorun tuşların yeri belli zaten fakat kombinasyon olmuyor.
PC tr klavye de.
Birazdan denicem hocam
knk klavyen ingilizce dizilim olduğu için orda yazanlar ingilizce kısayolları bendede ingilizcede klavye türkçe çekip türkçe dizilimn kısayol tuşlarını yapıyorumEvet 2 de gözüküyor ama hangi tuşla beraber 2 ye basmam lazım ve 2 de @ yapabilmesi için sistemden klavyeyi ingilizce mi yapmam lazım hocam bilgin var mı
Tamam hocam sımdı anladım deneyip dönücem teşekkürlerknk klavyen ingilizce dizilim olduğu için orda yazanlar ingilizce kısayolları bendede ingilizcede klavye türkçe çekip türkçe dizilimn kısayol tuşlarını yapıyorum