Çözüldü✓ İng klavye kısayol sorunu

Reaksiyon skoru
39
Merhaba arkadaşlar, mchse g75 pro klavyeyi satın aldım fakat kısayolları bir türlü kullanamıyorum.Mesela @ yapıcam klavye de 2 tuşunun altında gösteriyor ama hangi kombinasyonu denesem @ yapmıyor.Sistem tr klavye olarak ayarlı.Bunun bi sistemden klavyeyi ingilizce yapmaktan başka çözümü var mı?

xxx.png

Turkce keycaps alacaksin veya ingilizce olarak kullanacaksin.

Shift+Alt yapıp dener misin

Keycaps da değil sorun tuşların yeri belli zaten fakat kombinasyon olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC tr klavye de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birazdan denicem hocam
klavye ingilizce dizilim 2 de @ olmasiı için ing klavyeye alman lazım yoksa ctrl+alt+q yapman lazım

Evet 2 de gözüküyor ama hangi tuşla beraber 2 ye basmam lazım ve 2 de @ yapabilmesi için sistemden klavyeyi ingilizce mi yapmam lazım hocam bilgin var mı

Evet 2 de gözüküyor ama hangi tuşla beraber 2 ye basmam lazım ve 2 de @ yapabilmesi için sistemden klavyeyi ingilizce mi yapmam lazım hocam bilgin var mı
knk klavyen ingilizce dizilim olduğu için orda yazanlar ingilizce kısayolları bendede ingilizcede klavye türkçe çekip türkçe dizilimn kısayol tuşlarını yapıyorum

knk klavyen ingilizce dizilim olduğu için orda yazanlar ingilizce kısayolları bendede ingilizcede klavye türkçe çekip türkçe dizilimn kısayol tuşlarını yapıyorum
Tamam hocam sımdı anladım deneyip dönücem teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,795
Üyeler
186,940
Son üye
enisbey37
Geri