Neler Yeni

ingilizce nasıl öğrene biliriz ??

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
baya kişi gramer vs yazmış. ben bu arkadaşlara katılmıyorum... peki neden? yıllardır gerek okulda gerek kurslarda önce gramer öğretiyorlar yok ikinci hali üçüncü hali vs vs. oysa günlük kelimelerle bile bir yabancı ile anlaşıyorsun. Bizler nasıl gerek burada forum da gerekse reel hayatımızda bire bir gramere uymuyor isek onlarda uymuyor. Bu sebepten ötürü belli başlı kalıpları bilip ing ed vs vs bol bol pratik yapabilceğimiz yabancı arakadaşlar ve maksimum kelime bilmek ilk başta etkili olacaktır. bunun dışında udemy dende eğitim seti alıp öğrenebilirsin. Bu pandemi döneminde kendi kendine eğitimi sen ver bence. hocalardan nasıl şıkayetçıysen böyle anlatsa anlatırım diyorsan kendıne o tarz eğitim ver ve eğlenceli hale getir çalışmayı
öğreneceği pek gramer konusu yok zaten 3 4 zaman öğrenecek kişi eklerini falan öğrenecek topu topu 3 ünite çıkar günlük konuşmada, geri kalanını dediğin gibi pratik yaparak çözer zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Duolingo ve busuu olabilir
Cambly de konuşmak için yararlıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

baya kişi gramer vs yazmış. ben bu arkadaşlara katılmıyorum... peki neden? yıllardır gerek okulda gerek kurslarda önce gramer öğretiyorlar yok ikinci hali üçüncü hali vs vs. oysa günlük kelimelerle bile bir yabancı ile anlaşıyorsun. Bizler nasıl gerek burada forum da gerekse reel hayatımızda bire bir gramere uymuyor isek onlarda uymuyor. Bu sebepten ötürü belli başlı kalıpları bilip ing ed vs vs bol bol pratik yapabilceğimiz yabancı arakadaşlar ve maksimum kelime bilmek ilk başta etkili olacaktır. bunun dışında udemy dende eğitim seti alıp öğrenebilirsin. Bu pandemi döneminde kendi kendine eğitimi sen ver bence. hocalardan nasıl şıkayetçıysen böyle anlatsa anlatırım diyorsan kendıne o tarz eğitim ver ve eğlenceli hale getir çalışmayı
Katılıyorum bir turist ben gitmek Taksim dese yan yan bakmayız bu nedenle ilk başta gramere gerek yok okulun da en büyük sıkıntısı bu ilk başta hemen gramer dayatıyorlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ingilizceden hiç bir şey anlamıyorum çünkü bir kere anlamadım diye hiç öğrenmeye çalışmadım
ingilizce öğrenebileceğim bir site veya video felan varmı ücretsiz ama
ayrıca solar system 101 yazarak her gezegenin videosuna ulaşabilirsin

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Önce Türkçe öğren diyenler, arkadaş resmi yazı yazmadığından istediği şekilde yazar bu sizi ilgilendirmez.Doğru düzgün cevaplar verin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,066
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom