Neler Yeni

ingilizce nasıl öğrene biliriz ??

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Arkadaşımla Valorant oynadığımız zamanlarda Frankfurtta oynuyorum ama orada da kimse sesli sohbet kullanmıyor. Sence İngilizceyi dizi, film mi geliştirir oyun mu? ona göre Netflix aboneliği alacağım. Birde Bazıları Türkçe dublaj + İngilizce altyazı daha iyi diyor, sence hangisi daha çok geliştirir? Belirli bir seviyeye gelene kadar Gramer çalışmak istemiyorum, sonuçta ana dilimizi de hiç gramer çalışmadan öğrendik.
oyunlarda öğrendiğin terimlerin hepsi aynı ben lol oynuyorum 1 yılı aşkın süredir euw da oynadım fark ettim ki kullanılan terimler cidden de hep aynı , dizilerde geçen önemli repliklere de bakabilirsin , netflix aboneliği almak daha mantıklı olcaktır
papara kullan üyelik 27tl falan diye biliyorum 15tl indirim alırsın 15tl ye 1 kisilik netflix ^^

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
yazım hatası yapması türkçe bilmediği anlamına gelmez ayrıca sitenin uzantısının ne ile bittiği umrumda bile değil çok bilmişlik yapacağına konu ile ilgili bir şey yaz
Sadece Youtube'a bile yazsa binlerce kaynak bulabilir burada konu kirliliği yapıyor. Siz de işinize baksanız?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
oyunlarda öğrendiğin terimlerin hepsi aynı ben lol oynuyorum 1 yılı aşkın süredir euw da oynadım fark ettim ki kullanılan terimler cidden de hep aynı , dizilerde geçen önemli repliklere de bakabilirsin , netflix aboneliği almak daha mantıklı olcaktır
papara kullan üyelik 27tl falan diye biliyorum 15tl indirim alırsın 15tl ye 1 kisilik netflix ^^
Bizimkileri ikna edebilirsem Papara alacağım ama güvenliğinden endişe ediyorlar, sonuçta TC kimlik no vs. veriyoruz. Lol değil daha çok singleplayer, hikayeli oyunları oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sizin ingilizceniz ne seviye ve nasıl geliştirdiniz?

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Sadece Youtube'a bile yazsa binlerce kaynak bulabilir burada konu kirliliği yapıyor. Siz de işinize baksanız?
hocam youtube var diye forumu kapatalım ozaman adam konu açmış buradaki insanlarda görüş almak istemiş sen mod musun konunun gerekli olup olmadığına karar veriyorsun boş konu ise yazma konu altına veya hiç tıklama konuya ayrıca konu ilgili hataları düzeltmek mod ların görevi raporla geç türkçe dersi vererek prim kasmaya çalışma

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
hocam youtube var diye forumu kapatalım ozaman adam konu açmış buradaki insanlarda görüş almak istemiş sen mod musun konunun gerekli olup olmadığına karar veriyorsun boş konu ise yazma konu altına veya hiç tıklama konuya ayrıca konu ilgili hataları düzeltmek mod ların görevi raporla geç türkçe dersi vererek prim kasmaya çalışma
Burada prim kasan sensin. Hala bana cevap vermeye çalışıyorsun ne yazıp yazmayacağım seni ilgilendirmez. İlla engel mi istiyorsun?

1-2 güne ban yersin zaten sen.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bizimkileri ikna edebilirsem Papara alacağım
izinsiz al bir şey olmaz 1 yıldır kullanıyorum
Bu arada sizin ingilizceniz ne seviye ve nasıl geliştirdiniz?

Altyazılı dizi izle aksanın gelişir
Öneri dizi olarak : Lucifer ve peaky blinders izleyebilirsin çok güzel ingilizce konuşuyorlar .
Sadece ingilizce müzik dinle sözleri içinden yanlış olsada tekrar etmeye çalış (emo trap dinle)
Youtubede 3m izlenen a1 a2 ingilizce videosu var 3 saat süreli onu da izledikten 1 2 ay sonra b1 ingilizceye sahip olursun
günlük 30 kelime öğrenmeye bak .
a2-b1 şarkılar söylüyorum :/

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
izinsiz al bir şey olmaz 1 yıldır kullanıyorum
Eve kurye geldiğinde ne yapacağım :D Şirket 2016'da kurulmuş o yüzden güvenemiyorum tam, belki de Tosla alırım sonuçta akbank bilinen bir firma.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Eve kurye geldiğinde ne yapacağım :D Şirket 2016'da kurulmuş o yüzden güvenemiyorum tam, belki de Tosla alırım sonuçta akbank bilinen bir firma.
işbankasının 18 yaş altı banka hesabı açmak isteyenler için sistemi var tcnde fotoğrafın olması gerekiyor bir bak derim iban da veriyorlar

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Burada prim kasan sensin. Hala bana cevap vermeye çalışıyorsun ne yazıp yazmayacağım seni ilgilendirmez. İlla engel mi istiyorsun?

1-2 güne ban yersin zaten sen.
sayın moderatör kimin banlanaçağına da karar vermiş konuyu saptıran sensin adam konu ile igili bir şey yazacakmısın diyor sen orda -mış ayrı yazılır falan diyorsun

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
işbankasının 18 yaş altı banka hesabı açmak isteyenler için sistemi var tcnde fotoğrafın olması gerekiyor bir bak derim iban da veriyorlar
Banka hesabı istemiyorum ya, daha çok papara ininal gibi rahat kullanım istiyorum. Yoksa bursumun yattığı hesap kartım da var onu kullanırım.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
sayın moderatör kimin banlanaçağına da karar vermiş konuyu saptıran sensin adam konu ile igili bir şey yazacakmısın diyor sen orda -mış ayrı yazılır falan diyorsun
Sen de Türkçe öğrenmeye başla. :) Engelledim bu arada.

Top Bottom