ingilizce nasıl öğrene biliriz ??

Altyazılı dizi izle aksanın gelişir
Öneri dizi olarak : Lucifer ve peaky blinders izleyebilirsin çok güzel ingilizce konuşuyorlar .
Sadece ingilizce müzik dinle sözleri içinden yanlış olsada tekrar etmeye çalış (emo trap dinle)
Youtubede 3m izlenen a1 a2 ingilizce videosu var 3 saat süreli onu da izledikten 1 2 ay sonra b1 ingilizceye sahip olursun
günlük 30 kelime öğrenmeye bak .

Öneri dizi olarak : Lucifer ve peaky blinders izleyebilirsin çok güzel ingilizce konuşuyorlar .
Sadece ingilizce müzik dinle sözleri içinden yanlış olsada tekrar etmeye çalış (emo trap dinle)
Youtubede 3m izlenen a1 a2 ingilizce videosu var 3 saat süreli onu da izledikten 1 2 ay sonra b1 ingilizceye sahip olursun
10. ve 11. sınıfa giden birisinin a2 ingilizce sahibi olması iyi değil kötüdür

Sabahtan akşama kadar Lucifer'ın repliklerini tekrar ediyorum adam şiir gibi konuşuyor.

ingilizceden hiç bir şey anlamıyorum çünkü bir kere anlamadım diye hiç öğrenmeye çalışmadım
ingilizce öğrenebileceğim bir site veya video felan varmı ücretsiz ama
İngilizce alt yazılılı çocuk çizgi filmleri izlemek bence en iyisi .Türkçe alt yazılı izlemek pek işe yaramaz .

yabancılar ile görüntülü sohbet de yapabilirsin

Geri