Neler Yeni

ingilizce nasıl öğrene biliriz ??

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Altyazılı dizi izle aksanın gelişir
Öneri dizi olarak : Lucifer ve peaky blinders izleyebilirsin çok güzel ingilizce konuşuyorlar .
Sadece ingilizce müzik dinle sözleri içinden yanlış olsada tekrar etmeye çalış (emo trap dinle)
Youtubede 3m izlenen a1 a2 ingilizce videosu var 3 saat süreli onu da izledikten 1 2 ay sonra b1 ingilizceye sahip olursun
günlük 30 kelime öğrenmeye bak .

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Öneri dizi olarak : Lucifer ve peaky blinders izleyebilirsin çok güzel ingilizce konuşuyorlar .
Sadece ingilizce müzik dinle sözleri içinden yanlış olsada tekrar etmeye çalış (emo trap dinle)
Youtubede 3m izlenen a1 a2 ingilizce videosu var 3 saat süreli onu da izledikten 1 2 ay sonra b1 ingilizceye sahip olursun
10. ve 11. sınıfa giden birisinin a2 ingilizce sahibi olması iyi değil kötüdür

Besim Tibuk

80+ Gold
Sabahtan akşama kadar Lucifer'ın repliklerini tekrar ediyorum adam şiir gibi konuşuyor.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
ingilizceden hiç bir şey anlamıyorum çünkü bir kere anlamadım diye hiç öğrenmeye çalışmadım
ingilizce öğrenebileceğim bir site veya video felan varmı ücretsiz ama
İngilizce alt yazılılı çocuk çizgi filmleri izlemek bence en iyisi .Türkçe alt yazılı izlemek pek işe yaramaz .

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
yabancılar ile görüntülü sohbet de yapabilirsin

Besim Tibuk

80+ Gold
abi eyw da siteye girdim hemen dene dedim bir abi çıktı bir bağırdı kulaklığında sesi yüksekti korktum :D
Film/dizilerin 5-6 saniyelik sahnelerini veriyor sen de ne dediklerini şıktan seçiyorsun kulağın alışsın.

Top Bottom