Neler Yeni

ingilizce nasıl öğrene biliriz ??

whiterose

80+ Bronze
öğrenemezsin

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Sen de Türkçe öğrenmeye başla. :) Engelledim bu arada.
Engelledim, umrumda değilsin ama Türkçe öğren. Engelledim ama umarım banlanırsın. Engelledim ama boş konu. Engelliyorsan tam engelle kankam.

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Engelledim, umrumda değilsin ama Türkçe öğren. Engelledim ama umarım banlanırsın. Engelledim ama boş konu. Engelliyorsan tam engelle kankam.
2 kere engelledim yazdım. Birincisinde cevabını merak ettiğim için engellemedim ikincide tam engelledim. Bu arada sana ne oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu
ingilizceden hiç bir şey anlamıyorum çünkü bir kere anlamadım diye hiç öğrenmeye çalışmadım
ingilizce öğrenebileceğim bir site veya video felan varmı ücretsiz ama
Bence Türkçe öğrenerek başlayabilirsiniz

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
2 kere engelledim yazdım. Birincisinde cevabını merak ettiğim için engellemedim ikincide tam engelledim. Bu arada sana ne oluyor?
2 kere engelledim yazdın ama konuşmanın başından beri sert bir ifadeyle yazıyorsun. Aynı konu içerisinde iki kişinin tartışmasını görüyorum ve bir mesaj beni rahatsız ediyor ben de cevap yazıyorum. Eğer kimse yazmasın istiyorsan "Konuşmalar" kısmına bakabilirsin.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
2 kere engelledim yazdın ama konuşmanın başından beri sert bir ifadeyle yazıyorsun. Aynı konu içerisinde iki kişinin tartışmasını görüyorum ve bir mesaj beni rahatsız ediyor ben de cevap yazıyorum. Eğer kimse yazmasın istiyorsan "Konuşmalar" kısmına bakabilirsin.
Kaba dille konuşan ben miyim? Bir daha oku istiyorsan :) Benimle aynı şeyi yazan 30 kişi varken bana takması da var.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
ingilizceden hiç bir şey anlamıyorum çünkü bir kere anlamadım diye hiç öğrenmeye çalışmadım
ingilizce öğrenebileceğim bir site veya video felan varmı ücretsiz ama
Kanka ilk önce Türkçe öğrenmen gerekiyor

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Can Tepeli
İlk başta kesinlikle günlük olarak belirli sayıda kelime öğrenmeye çalış kelime bilgin arttığında gerçekten ilerlediğini fark edeceksin.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bunun için ücretli kurslar vardı bu kurslardan sonra belgede alabiliyorsunuz ilerde isinize de yarar

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
  • Üzgün
Reaksiyonlar: baid
Top Bottom