Engelledim, umrumda değilsin ama Türkçe öğren. Engelledim ama umarım banlanırsın. Engelledim ama boş konu. Engelliyorsan tam engelle kankam.Sen de Türkçe öğrenmeye başla.Engelledim bu arada.
2 kere engelledim yazdım. Birincisinde cevabını merak ettiğim için engellemedim ikincide tam engelledim. Bu arada sana ne oluyor?Engelledim, umrumda değilsin ama Türkçe öğren. Engelledim ama umarım banlanırsın. Engelledim ama boş konu. Engelliyorsan tam engelle kankam.
Bence Türkçe öğrenerek başlayabilirsinizingilizceden hiç bir şey anlamıyorum çünkü bir kere anlamadım diye hiç öğrenmeye çalışmadım
ingilizce öğrenebileceğim bir site veya video felan varmı ücretsiz ama
2 kere engelledim yazdın ama konuşmanın başından beri sert bir ifadeyle yazıyorsun. Aynı konu içerisinde iki kişinin tartışmasını görüyorum ve bir mesaj beni rahatsız ediyor ben de cevap yazıyorum. Eğer kimse yazmasın istiyorsan "Konuşmalar" kısmına bakabilirsin.2 kere engelledim yazdım. Birincisinde cevabını merak ettiğim için engellemedim ikincide tam engelledim. Bu arada sana ne oluyor?
Kaba dille konuşan ben miyim? Bir daha oku istiyorsan2 kere engelledim yazdın ama konuşmanın başından beri sert bir ifadeyle yazıyorsun. Aynı konu içerisinde iki kişinin tartışmasını görüyorum ve bir mesaj beni rahatsız ediyor ben de cevap yazıyorum. Eğer kimse yazmasın istiyorsan "Konuşmalar" kısmına bakabilirsin.
Kanka ilk önce Türkçe öğrenmen gerekiyoringilizceden hiç bir şey anlamıyorum çünkü bir kere anlamadım diye hiç öğrenmeye çalışmadım
ingilizce öğrenebileceğim bir site veya video felan varmı ücretsiz ama
Senin dediğin gibi olsunKaba dille konuşan ben miyim? Bir daha oku istiyorsanBenimle aynı şeyi yazan 30 kişi varken bana takması da var.
Önce altyazısız bilmeye çalış bilemezsen açarsın.bişey daha sorcam voscreende izledim şeylerin ingilizce altyapısını açımmi kapatimmi
Hocam çok ağır olmuş buÖnce Türkçe öğrenmeniz gerek.
Belli canım...Burada öyle bir zorunluluk yok ve bu yüzden ben de dikkat etmiyorum pek ama imla kurallarına hakimimdir. alakasız şeyler söylemeyin.