ingilizce nasıl öğrene biliriz ??

öğrenemezsin

Sen de Türkçe öğrenmeye başla. :) Engelledim bu arada.
Engelledim, umrumda değilsin ama Türkçe öğren. Engelledim ama umarım banlanırsın. Engelledim ama boş konu. Engelliyorsan tam engelle kankam.

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
Engelledim, umrumda değilsin ama Türkçe öğren. Engelledim ama umarım banlanırsın. Engelledim ama boş konu. Engelliyorsan tam engelle kankam.
2 kere engelledim yazdım. Birincisinde cevabını merak ettiğim için engellemedim ikincide tam engelledim. Bu arada sana ne oluyor?

2 kere engelledim yazdım. Birincisinde cevabını merak ettiğim için engellemedim ikincide tam engelledim. Bu arada sana ne oluyor?
2 kere engelledim yazdın ama konuşmanın başından beri sert bir ifadeyle yazıyorsun. Aynı konu içerisinde iki kişinin tartışmasını görüyorum ve bir mesaj beni rahatsız ediyor ben de cevap yazıyorum. Eğer kimse yazmasın istiyorsan "Konuşmalar" kısmına bakabilirsin.

2 kere engelledim yazdın ama konuşmanın başından beri sert bir ifadeyle yazıyorsun. Aynı konu içerisinde iki kişinin tartışmasını görüyorum ve bir mesaj beni rahatsız ediyor ben de cevap yazıyorum. Eğer kimse yazmasın istiyorsan "Konuşmalar" kısmına bakabilirsin.
Kaba dille konuşan ben miyim? Bir daha oku istiyorsan :) Benimle aynı şeyi yazan 30 kişi varken bana takması da var.

ingilizceden hiç bir şey anlamıyorum çünkü bir kere anlamadım diye hiç öğrenmeye çalışmadım
ingilizce öğrenebileceğim bir site veya video felan varmı ücretsiz ama
Kanka ilk önce Türkçe öğrenmen gerekiyor

İlk başta kesinlikle günlük olarak belirli sayıda kelime öğrenmeye çalış kelime bilgin arttığında gerçekten ilerlediğini fark edeceksin.

Bunun için ücretli kurslar vardı bu kurslardan sonra belgede alabiliyorsunuz ilerde isinize de yarar

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid
Geri