Fakat dışarı yayamadılar.En çok konuşulan dil Çince. Çünkü en kalabalık onlar.
amerikada neden ingilizce konuşuyor deyince ben soru soruyorsun sandım"Ben böyle biliyorum" cümlesinden ne anladın?
Çünkü Komunizm içe kapalı bir sistem. Sen 100 yıl sonrasını bir gör.Fakat dışarı yayamadılar.
O zaman hayatta olursam sana yazarım.Çünkü Komunizm içe kapalı bir sistem. Sen 100 yıl sonrasını bir gör.
Bu yüzden olduğunu sanmıyorum. Sonuçta 4.sınıftan beri İspanyolca öğrensek o da kolay gelirdi. Evrensel dil olmasının sebebi büyük ihtimalle zamanda Sömürgeci bir devlet olması.öğrenmesi konuşması ve anlaşılması en kolay dil diye biliyorum.
Geçmişte de şimdide güçlüler nedeni sömürgesi ve sanayi faliyetleriPeki hak ve söz sahibi olmasının nedeni ne? Geçmişte güçlü bir Devlet olmaları mı?
asya amerika afrika kıtalarının alayını sömürdükleri için olmasınSizce ingilizce neden evrensel dil? Mesala neden Almanca değilde ingilizce? Öğrenmesi daha kolay falan diye mi?
Bu dil genel olarak yaş kitlesini veya eğitimi ayırt etmeksizin daha kolay ve anlaşılabilir. Ayrıca biyolojide olsun astronomide olsun teknolojinin bir çok alanı ingilizcedir. Bilimin esas çıkış noktası da olması bunu haliyle destekliyor.Bu yüzden olduğunu sanmıyorum. Sonuçta 4.sınıftan beri İspanyolca öğrensek o da kolay gelirdi. Evrensel dil olmasının sebebi büyük ihtimalle zamanda Sömürgeci bir devlet olması.
Çoğunlukla gücünü sömürgelerde kullandıkları ve nereyi ele geçirdilerse kendi kültürlerini empoze ettikleri için. Osmanlı'nın da toprakları çoktu. Ama hiçbir zaman sömürge anlayışıyla ilerlemedi. Daha anlayışlı olarak fethettiği yerlerdeki insanların kültürlerine saygı duydular. Osmanlı da kendi kültürünü ve dilini zorla dayatmaya çalışsaydı belki şu an tam tersi olacaktı.Peki hak ve söz sahibi olmasının nedeni ne? Geçmişte güçlü bir Devlet olmaları mı?