Ctnkaya 80+ Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 229 Reaksiyon skoru 73 5 Ekim 2025 #1 Selam arkadaşlar, Ay sonunda İngiltere’ye gitmeyi planlıyorum. Daha önce benzer bir gezi planı yapan ya da hali hazırda planı olan varsa paylaşabilir mi? Özellikle Londra, Oxford ve Edinburgh için önerilere açığım.
Selam arkadaşlar, Ay sonunda İngiltere’ye gitmeyi planlıyorum. Daha önce benzer bir gezi planı yapan ya da hali hazırda planı olan varsa paylaşabilir mi? Özellikle Londra, Oxford ve Edinburgh için önerilere açığım.
S sirefeee 80+ Bronze Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 860 Reaksiyon skoru 330 5 Ekim 2025 #2 Ben yurtdışı gezimi chatgpt ye planlatmıştım . Memnun kaldım siz de deneyebilirsiniz
Ctnkaya 80+ Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 229 Reaksiyon skoru 73 5 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sirefeee yazmış: Ben yurtdışı gezimi chatgpt ye planlatmıştım . Memnun kaldım siz de deneyebilirsiniz Devamı için tıklayın... O şekilde yaptım hocam fakat deneyimler daha önemli ondan dolayı forumdakilere bir danışayım dedim
sirefeee yazmış: Ben yurtdışı gezimi chatgpt ye planlatmıştım . Memnun kaldım siz de deneyebilirsiniz Devamı için tıklayın... O şekilde yaptım hocam fakat deneyimler daha önemli ondan dolayı forumdakilere bir danışayım dedim