Zamanında küçükken böyle oyunları anlamadan oynadığım için aksiyon dolu olsun ben alırım diyorum ama, gene siz bilirsiniz bilmiyorum alırım muhtemelen gamepassben eski bi cod oyununda denedim hocam b1 seviyesinde olmama rağmen hiç zevk alamadım konuşmalar önemli olayı anlamak için (benim düşüncem)
Hikayeyi anlamasam da olur dersen zevk alırsın ama taşları yerine oturtarak oynamak istersen o iş yaş.Zamanında küçükken böyle oyunları anlamadan oynadığım için aksiyon dolu olsun ben alırım diyorum ama, gene siz bilirsiniz bilmiyorum alırım muhtemelen gamepass
hocam aksiyon olsun kafasındayım, yani 150 tl vereceğim değer mi acaba? yoksa video mu izlesem oynamak istiyorum iyi sistemim de var, inglizce bilmemek yaş, yok değil mi tr yama falan yapamıyoruz programla falan. Ne önerirsiniz?Hikayeyi anlamasam da olur dersen zevk alırsın ama taşları yerine oturtarak oynamak istersen o iş yaş.
İşin aksiyonundaysan kesin alırsın kralhocam aksiyon olsun kafasındayım, yani 150 tl vereceğim değer mi acaba? yoksa video mu izlesem oynamak istiyorum iyi sistemim de var, inglizce bilmemek yaş, yok değil mi tr yama falan yapamıyoruz programla falan. Ne önerirsiniz?