Neler Yeni

İnglizce bilmeden Black Ops 6 oynanır mı?

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arda
Arkadaşlar yes no gibi kelimeler biliyorum, yani hiç bilmiyorum desek yeridir, oynanır mı? Çocukken bilmeden oynuyorduk zevk alır mıyım ki?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
ben eski bi cod oyununda denedim hocam b1 seviyesinde olmama rağmen hiç zevk alamadım konuşmalar önemli olayı anlamak için (benim düşüncem)

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben eski bi cod oyununda denedim hocam b1 seviyesinde olmama rağmen hiç zevk alamadım konuşmalar önemli olayı anlamak için (benim düşüncem)
Zamanında küçükken böyle oyunları anlamadan oynadığım için aksiyon dolu olsun ben alırım diyorum ama, gene siz bilirsiniz bilmiyorum alırım muhtemelen gamepass

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,889
İsim
.
Zamanında küçükken böyle oyunları anlamadan oynadığım için aksiyon dolu olsun ben alırım diyorum ama, gene siz bilirsiniz bilmiyorum alırım muhtemelen gamepass
Hikayeyi anlamasam da olur dersen zevk alırsın ama taşları yerine oturtarak oynamak istersen o iş yaş.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikayeyi anlamasam da olur dersen zevk alırsın ama taşları yerine oturtarak oynamak istersen o iş yaş.
hocam aksiyon olsun kafasındayım, yani 150 tl vereceğim değer mi acaba? yoksa video mu izlesem oynamak istiyorum iyi sistemim de var, inglizce bilmemek yaş, yok değil mi tr yama falan yapamıyoruz programla falan. Ne önerirsiniz?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,889
İsim
.
hocam aksiyon olsun kafasındayım, yani 150 tl vereceğim değer mi acaba? yoksa video mu izlesem oynamak istiyorum iyi sistemim de var, inglizce bilmemek yaş, yok değil mi tr yama falan yapamıyoruz programla falan. Ne önerirsiniz?
İşin aksiyonundaysan kesin alırsın kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,672
Üyeler
161,112
Son üye
Durdentay31
Top Bottom