Bakıyorum Hemenarkadaşlar ininal uygulamasına bir şey mi oldu giremiyorum hesabıma ve girdiğimde de kartım silinmiş gözüküyor sizde de var mı bu ?
Evet Resmen Sıfırlanmış Gibi Duruyor Benim Şifremde Büyük Küçük Harf Var Ama Giriş Yap Yerinde Sadece Sayırları Koymuşlar Onun Harici Kartlarım Ve Bakiyem Gözükmüyorarkadaşlar ininal uygulamasına bir şey mi oldu giremiyorum hesabıma ve girdiğimde de kartım silinmiş gözüküyor sizde de var mı bu ?
bende kartlarım gözüküyor. kartımda sadece 0 tl vardı şuanda 0 tl varBakıyorum Hemen
Post automatically merged:
Evet Resmen Sıfırlanmış Gibi Duruyor Benim Şifremde Büyük Küçük Harf Var Ama Giriş Yap Yerinde Sadece Sayırları Koymuşlar Onun Harici Kartlarım Ve Bakiyem Gözükmüyor
arkadaşlar ininal uygulamasına bir şey mi oldu giremiyorum hesabıma ve girdiğimde de kartım silinmiş gözüküyor sizde de var mı bu ?
Güzelmiş bıktım İninal karttan. Ne zaman para yükleyecek olsam 2 TL daha götürüyorum aşırı sinir bozucu her ay zaten 2 TL kesiyor. Papara güzelmiş.Kanka sana ve senin dışındaki herkese tavsiyem ininalı bir an önce bırakıp Papara'ya başlamanız. İninal gibi her para yatırmanızda sizden para kesmiyo veya her ay sonu kullanım ücreti almıyo. Papara kart ile yapacağınız Netflix,YouTube, Spotify gibi alışverişlerde ücretin %50'sini iade ediyo. Reklam gibi gelmiş olabilir ama kesinlikle kullanıcı tavsiyesi