İninal kart veli izni istiyor mu

13 yaşını doldurduysan alabilirsin yazıyor, yani 14 yaşına girmiş olman gerekiyor

her şeye para kesiyor. 100 lira lazım oluyor. bi yüklüyorum yok vergi yok aylık kullanım yok banka komisyonu derken 90 lira kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Papara veli izni istiyor yoksa onu denemiştim
tosla dene, o da kullanışlı. şoklarda satılıyor

her şeye para kesiyor. 100 lira lazım oluyor. bi yüklüyorum yok vergi yok aylık kullanım yok banka komisyonu derken 90 lira kalıyor
Haklısınız ama kart lazım bana harcama için paparayı denedim ama veli izni istiyor veli izni alamıyorum maalesef

tosla dene, o da kullanışlı. şoklarda satılıyor
Hocam o veli izni istiyor mu peki

13 yaşını doldurduysan alabilirsin yazıyor, yani 14 yaşına girmiş olman gerekiyor
hocam 13 yaşını doldurmuş demek 13 yaşında demek oluyor yani 19 ekim 2010 dan daha önce doğmuş olmak gerekiyor.

Ininal hesabı açacağım 13 yaşından büyüğüm veli izni istiyor mu ve sizce kullanışlı mı
Tosla uygulamada sorunlar var hic uğraşma fups var yukleme yaparken sadece %1 ini aliyor yani 500 tl yukledin 5 tlsini aliyor.
1 yıl ininal kullandım kullanabilirsin sıkıntı olmaz sadece aylik 2 tl bide yükleme yaparken 2 tl cekiyor baska ucret yok gayet iyi

yaş kaç

12 yaşından büyüksen veli onayı istemiyor diye biliyorum
Hocan veli onayı istedi uygulamasında 2008 Aralık doğumluyum aydan kaybettim dicem ama 13ü geçeli oldu kabul etmesi gerekirdi niye böyle oldu yaw 🙃

Tosla uygulamada sorunlar var hic uğraşma fups var yukleme yaparken sadece %1 ini aliyor yani 500 TL yukledin 5 tlsini aliyor.
1 yıl ininal kullandım kullanabilirsin sıkıntı olmaz sadece aylik 2 TL bide yükleme yaparken 2 TL cekiyor baska ucret yok gayet iyi
Sizde de veli izni istedi mi

Hocan veli onayı istedi uygulamasında 2008 Aralık doğumluyum aydan kaybettim dicem ama 13ü geçeli oldu kabul etmesi gerekirdi niye böyle oldu yaw 🙃

Sizde de veli izni istedi mi
Hayır istemedi 13 yaşındayım kullanıyorum.

Arkadaşlarımda böyle olmamış anlamadım gitti valla ben mi çok şanssızım diye düşünüyorum. Yada şartları mı değiştirdiler acaba anlayamadım 😅

Hayır istemedi 13 yaşındayım kullanıyorum.
O zaman benle alıp veremedikleri bişey var herhalde

Tosla uygulamada sorunlar var hic uğraşma fups var yukleme yaparken sadece %1 ini aliyor yani 500 TL yukledin 5 tlsini aliyor.
1 yıl ininal kullandım kullanabilirsin sıkıntı olmaz sadece aylik 2 TL bide yükleme yaparken 2 TL cekiyor baska ucret yok gayet iyi
2tl çok da bir ücret değil zaten pederin bankadan para atarken fark ettim 8tl fln kesiliyor normal bankalarda yani 2tl Sudan ucuz bir fiyat oda problem deil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,071
Üyeler
184,260
Son üye
Zharol
Geri