Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Papara veli onayında veliye bildirim gidiyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa türktaş
Merhaba ben papara yükledim ve veli onayı istiyor sms ile onay vericem ancak verdikten sonra velime alışverişim de vs. Bir bildirim falan gidiyor mu ve veli onaylı hesaptaki limitlere nerden bakabilirim

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ali poyraz
Merhaba ben papara yükledim ve veli onayı istiyor sms ile onay vericem ancak verdikten sonra velime alışverişim de vs. Bir bildirim falan gidiyor mu ve veli onaylı hesaptaki limitlere nerden bakabilirim
yok gitmiyor uygulamayı girince sol üstten 3 çizgiye tıkla orada ücretler ve limitler yazıyor oradan bakabilirsin.

catsped

80+ Bronze
yok gitmiyor uygulamayı girince sol üstten 3 çizgiye tıkla orada ücretler ve limitler yazıyor oradan bakabilirsin.

Benim kardeşim 18 altı olduğu için Papara'ya para yatırdı parasını geri çekemedi kaldı öyle bunu çekebilmenin bir yöntemi var mı bu veli onayıyla falan

Benim kardeşim 18 altı olduğu için Papara'ya para yatırdı parasını geri çekemedi kaldı öyle bunu çekebilmenin bir yöntemi var mı bu veli onayıyla falan
Onaysız çekemessin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gitmez

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ali poyraz
veli onayı ile çekebilir sadece yada birtane kart alıp kullanabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa türktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
P
Para çekmek için bile onay gerekiyomuş onay içinde velinin hesap açıp doğrulaması gerekiyormuş sadece sms ile veli onayı veriliyor sanıyodum

Onaysız çekemessin

Gitmez
Eskiden böyle bir şey yoktu para çekmeye izin vermiyorlarsa yatırmayada vermesinler

Son düzenleme:
P

Para çekmek için bile onay gerekiyomuş onay içinde velinin hesap açıp doğrulaması gerekiyormuş sadece sms ile veli onayı veriliyor sanıyodum

Eskiden böyle bir şey yoktu para çekmeye izin vermiyorlarsa yatırmayada vermesinler
Güvenlik için yapıyorlar. Kiralama olayları olunca bu düzene geçtiler

O yönden mantıklıda tam bir bilgilendirme yok adam kart ekleyip 2000 lira yüklese geri çekemez parası orda kalır internettende alışveriş yapamaz doğrulama da yapmak istemiyebilir
Internetten alışveriş kısmı saçma olmuş benim kartta 300 var şu an. Sadece temassız geçiyor

catsped

80+ Bronze
P

Veli onayı öncesi fotoğraflı kimlik fotoğrafı lazımmış yapamadık

Top Bottom