konu hakkında çokbilgim yokfakat muhtemelen belli bir komisyon oranları vardır bu arada ininal tavsiye etmem para almanız daha iyi olur artrık şoklarda satılıyor350 tl yatırmak istiyordum şoktan 2 tl de
Kesmiyor diye biliyorum da neden papara kullanmıyorsun?350 tl yatırmak istiyordum şoktan 2 tl den fazla keser mi
Yine akbank atmsi ile para yatırma ücretsiz.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ininal kullanmıyorumda bu 2 tl ücreti iyimiş paparada baya komisyon kesiyor kesmesin diye 4tl fast ücreti ödüyorum
İninial kullanma dostum hiç böyle şeylerle uğraşmana gerek yok değmez de al Papara keyfine bak adamlar mis gibi yapmış.350 tl yatırmak istiyordum şoktan 2 tl den fazla keser mi
artık aylık 2 lira kesme olayını kaldırdılar. Fiziksel mağaza ve atm lerden yükleyince alıyorlar mı bilmiyorum.350 tl yatırmak istiyordum şoktan 2 tl den fazla keser mi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ininal kullanmıyorumda bu 2 tl ücreti iyimiş paparada baya komisyon kesiyor kesmesin diye 4tl fast ücreti ödüyorum
artık aylık 2 lira kesme olayını kaldırdılar. Fiziksel mağaza ve atm lerden yükleyince alıyorlar mı bilmiyorum.
İninial kullanma dostum hiç böyle şeylerle uğraşmana gerek yok değmez de al Papara keyfine bak adamlar mis gibi yapmış.
2 TL kesiyor Akbank atmsi ile para yatırma ücretsiz.
Yine akbank atmsi ile para yatırma ücretsiz.
Kesmiyor diye biliyorum da neden papara kullanmıyorsun?
hocam paparayı nfc olan telefonum yok ailemde o yüzden doğrulayamıyorum olsa kullanırım 2. olarak çipli ininalim yok akbank atmsinde olmuyor paparayı nasıl kullanabilirimkonu hakkında çokbilgim yokfakat muhtemelen belli bir komisyon oranları vardır bu arada ininal tavsiye etmem para almanız daha iyi olur artrık şoklarda satılıyor
omix x300Kanka nfc olmadıgına emin misin 2014 model not4 de bile var
hiçbirinde yokmuşomix x300
samsung a13
samsung a10s hangisinde var
napmam gerekhiçbirinde yokmuş
ininal kullanan kaldımı be en son ortaokulda kullanıyodum.. öneirm başka karta geçmen papara misal olabilir. ininal çok para çekiyor350 tl yatırmak istiyordum şoktan 2 tl den fazla keser mi