Nissan gtr
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
komisyon alıyorlardı ininalde paparayı bilmiyorum ben de papara alıcam zaten.Kesinti oluyor mu migrosta?
komisyon alıyorlardı ininalde paparayı bilmiyorum ben de papara alıcam zaten.Kesinti oluyor mu migrosta?
Papara her türlü.İninal kullanıyorum para yatırırken 2 lira çekerken 2 lira onu yap 2 lira bunu yap 2 lira bıktım sürekli para çekiyor hangi kart daha avantajlı papara mı ininal mı sadece yazıp geçmeyin nedenini söylerseniz sevinirim.
Papara çünkü her ATM'den para yatırılıabiliyor, Hiç bir şekilde kesinti yapmıyor, Her yerde geçiyor, Kampanyalar oluyor Youtube Premium, Netflix ve Eczanelerde %50 indirimli oluyor (birçok kampanya var uygulamasından bakabilirsin).İninal kullanıyorum para yatırırken 2 lira çekerken 2 lira onu yap 2 lira bunu yap 2 lira bıktım sürekli para çekiyor hangi kart daha avantajlı papara mı ininal mı sadece yazıp geçmeyin nedenini söylerseniz sevinirim.
Aynen.ininal da kullandım paparada papara daha iyi ininal hep bi ücret kesme derdinde
Hayır, akbank'ta da para yatırırken %1 kesiyor.Papara sadece pttden aliyor
baban sanal kart açıp hesabından sanal karta gönderir sanal karttan senin karta gönderir hata mi veriyor para gönderdiği zamanmesela babam kendi banka hesabından benim kartıma para gönderemiyor
babam parayı gönderiyor belli bir süre sonra tekrar kendi hesabına yatıyordu diye hatırlıyorumbaban sanal kart açıp hesabından sanal karta gönderir sanal karttan senin karta gönderir hata mi veriyor para gönderdiği zaman