Inno3D, PALIT, PNY, XFX gibi ekran kartlar alınır mı?

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Selam, başlıkta yazdığım üzere sorum Inno3D, PALIT, PNY, XFX gibi ekran kartlar alınır mı? Youtube'da birkaç kanal bu ekran katlarının F/P ve güvenilir olduğunu söylüyor. Ama tabi ki 2 arada 1 derede kalanlar vardır benim gibi. Ne kadar güvenilir deselerde bir RTX ekran kartına göre çok düşük fiyatlar sunuyorlar. Sizin düşünceleriniz nedir?

Selam, başlıkta yazdığım üzere sorum Inno3D, PALIT, PNY, XFX gibi ekran kartlar alınır mı? Youtube'da birkaç kanal bu ekran katlarının F/P ve güvenilir olduğunu söylüyor. Ama tabi ki 2 arada 1 derede kalanlar vardır benim gibi. Ne kadar güvenilir deselerde bir RTX ekran kartına göre çok düşük fiyatlar sunuyorlar. Sizin düşünceleriniz nedir?
Knk hangi kanal o ya yok öyle bir şey tabii ki alınır ama ama atıyorum Pamir ile Asus tuf aynı fiyata ise Asus almak daha iyi ama arada dağlar kadar para varsa o daha iyi

Knk hangi kanal o ya yok öyle bir şey tabii ki alınır ama ama atıyorum Pamir ile Asus tuf aynı fiyata ise Asus almak daha iyi ama arada dağlar kadar para varsa o daha iyi
knk bazı teknoloji kanalları isim vermeyeyim şimdi yanlış bişey yapmayalım

Palit inno3d Türkiye'ye yeni giren firmalar Çin pazarı olsun Avrupa olsun gayet iyi satışları olan güzel kartlar xfx zaten AMD için belli 4 markadan biri niye alınmasın

performansından vb. memnun musun?
Bildiğin 1660 Ti. Palit Nvidia'nın resmi partneri. msi'daki GPU ile Palit'teki GPU aynı. Sadece devre kartındaki komponent kaliteleri farklıdır. Ama o da değmez yani. Nasıl değmez mesela benim zamanında Palit 2400 liraydı. msi 2900 liraydı. Ben Palit tercih ettim. Çünkü performans farkı yok. Işıklı mışıklı diye de 500 lira vermem ben valla.

Palit inno3d Türkiye'ye yeni giren firmalar Çin pazarı olsun Avrupa olsun gayet iyi satışları olan güzel kartlar xfx zaten AMD için belli 4 markadan biri niye alınmasın
diğer ekran kartlarına göre daha ucuz fiyatları sundukları için emin olamadım danışmak istedim yardımınız için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğin 1660 Ti. Palit Nvidia'nın resmi partneri. msi'daki GPU ile Palit'teki GPU aynı. Sadece devre kartındaki komponent kaliteleri farklıdır. Ama o da değmez yani. Nasıl değmez mesela benim zamanında Palit 2400 liraydı. msi 2900 liraydı. Ben Palit tercih ettim. Çünkü performans farkı yok. Işıklı mışıklı diye de 500 lira vermem ben valla.
tamam yardımın için teşekkürler

inno3d bilmemde palit türkiyede uzun yıllar öncede vardı yeni girmiş bi firma degil cok eskidende ekran kartları satılıyordu ara vermişlerdi 2018 lerde felan tekrar türkiyeye girdi bendede gtx 1660 ti modeli var palitin daha 1 kere bakım yapmadım 3 yıl bitti ekran kartında hala boşta 35 derecede oyunlarda 60 ı geçmiyor hazır sistemde almıştım

Palit köklü bir firmadır zaten. 5 yıl boyunca Palit GTX 1060 kullandım hiç bir sıkıntı ısı problemi ses vb yaşamadım. Geçen ay da yine Palit RTX 3070 kullanmaya başladım. Bundan da oldukça memnunum.

alınır hiçbir sorunda yaşanmaz
bu markalarda tek sevmediğim konu asus veya msi gibi 3 yıl garanti vermemeleri
örneğin asus dual 6700 xt 9500 TL , xfx 6700 xt 8800 TL ise ben gider 1 yıl fazla garanti için asus alırım
onun haricinde f/p olarak tabi ki de alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri