🔥İndirim INNO3D RTX 5070 Ti 37.836 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,310
INNO3D alınmaz çöp yazmadan önce inceleme videosunu izleyiniz.

Tekrardan indirimde. Küçük olmasına rağmen soğutması fena değil. XPG Valor Mesh gibi küçük kasalara takılabilir. Bütçeniz artabilirse 39.999 TL'e tepe model PNY RTX 5070 Ti var.
PNY RTX 5070 Ti 39.999 TL

@Abdullah Hacıgül hocamız inceledi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hiçbir cihaz çöp olmaz sadece f/p değildir.Bir şeyi eleştirirken mantıklı ifadelerle destekleyin lütfen formun amacı sonu bitmeyen tartışmaya döndü.

Pny fiyatı çok iyi bırak taksiti ürün de 100tl kargo parası var :D sinerji bir anlaşma yap artık

5000 Serisi Inno'larda 30% fanda çalışıyor otomatik, 0 db modu yok. Yani dümdüz masaüstünde bile 30%da çalışıyor bunu bilerek alın. Çöp denmez tabii ki sonuçta hepsi 3-5 fps farkla aynı fpsleri verecek, kimisi sesli kimisi sessiz, kimi 70+ kimisi 55-60 çalıştıracak ama ben bu bağlamda 2-3 K fazla verip, PNY veya başka bir ürün alırdım. Benim için bu kadar para verdiğim yerde, 30%'da sürekli çalışıyor olması başlı başına bir problem.

5000 Serisi Inno'larda 30% fanda çalışıyor otomatik, 0 db modu yok. Yani dümdüz masaüstünde bile 30%da çalışıyor bunu bilerek alın. Çöp denmez tabii ki sonuçta hepsi 3-5 fps farkla aynı fpsleri verecek, kimisi sesli kimisi sessiz, kimi 70+ kimisi 55-60 çalıştıracak ama ben bu bağlamda 2-3 K fazla verip, PNY veya başka bir ürün alırdım. Benim için bu kadar para verdiğim yerde, 30%'da sürekli çalışıyor olması başlı başına bir problem.
@Abdullah Hacıgül incelemesinde gayet sessiz olduklarını söylemişti.

Sitesinde semi-passive cooling yazıyor sürekli %30 da çalıştığına dair bir kaynak var mı?

1753260169944.webp

Inno3D kartlar boşta %30 fanla çalışıyor kolpasını sıkan eleman ;

1753260207540.webp

edit: kolpa değilmiş gerçekmiş

Alıntıyı görüntüle

Inno3D kartlar boşta %30 fanla çalışıyor kolpasını sıkan eleman ;

Alıntıyı görüntüle

edit: kolpa değilmiş gerçekmiş
Aynen reis ben yorum yaparken, kendim kafama göre yaptım, hiç araştırmadım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitesinde semi-passive cooling yazıyor sürekli %30 da çalıştığına dair bir kaynak var mı?
Ben bir ara 5080 versiyonuna kafayı takmıştım 5070 Ti'lar ile aynı fiyatta olduğu için ama benim için bir problem olduğu için vazgeçmiştim.

Geri