🔥İndirim INNO3D RTX 5080 ICHILL FROSTBITE 72.879 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,304
Son düzenleme:
Özel üretim sıvı soğutma destekli ekran kartı. Sadece 160 mm. Tabii bunu kim alır bilmiyorum.

Custom sıvı soğutma kuracak kadar zengin olan niye 5080 alsın o da saçma, bunu yapacak kadar zengin biri gider 5090 alır zaten.

Özel üretim sıvı soğutma destekli ekran kartı. Sadece 160 mm. Tabii bunu kim alır bilmiyorum.

İCHİLL i getirmek varken Frostbite ı getiriyorlar , inno3d bu sene bir garip, çoğu modelini ülkeye getirmedi.
Normalde sıvı soğutmalı ürünleri gelmez :D Radyatörü de kendiniz alacaksınız haberiniz olsun.
Ben bu fiyattan tercih etmezdim , Suprim var 75.000 liraya. Sıvı soğutmalı ekran kartı fantezi işi :kizginpeepo:

Zengin adam uğraşmak istemez madem yapıyorsun custom sıvı soğutmasını da koy bir işe yarasın ya da fiyatını düşür.

Çeşitlilik sağlamak için getirmiş olabilirler sonuçta açık market arkadaşlar her ürünün bir alıcısı oluyor.

Zengin adam uğraşmak istemez madem yapıyorsun custom sıvı soğutmasını da koy bir işe yarasın ya da fiyatını düşür.
Custom sıvı soğutma sistemleri çok popüler aslında, aynı soğutma hem işlemciyi hem ekran kartını soğutuyor o sistemlerde ve çok iyi soğutuyor. Ama o sisteme onbinlerce lira dökecek adam da 5080 almaz bence 5090 alır yani 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri