F Frxeon 80+ Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 68 Dahası Reaksiyon skoru 24 İsim Furkan Ayhan 11 Ekim 2021 #27 Hudzell yazmış: 10k ve üstü ama anında satayım dersen 9k dan koy kapına dizilirler diye tahmin ediyorum şahsen 9k da fiyaıtını baya öldürür ama seri satman için dedim sadece. Devamı için tıklayın... puahahahah ne 10k üstü diyor forumu kullanan kişilere bak
Hudzell yazmış: 10k ve üstü ama anında satayım dersen 9k dan koy kapına dizilirler diye tahmin ediyorum şahsen 9k da fiyaıtını baya öldürür ama seri satman için dedim sadece. Devamı için tıklayın... puahahahah ne 10k üstü diyor forumu kullanan kişilere bak
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,771 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,602 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 11 Ekim 2021 #28 Frxeon yazmış: puahahahah ne 10k üstü diyor forumu kullanan kişilere bak Devamı için tıklayın... Ne boş adamsınız siz ya, bi konunun tarihine bakın bir de günümüz tarihine. Arada dağlar kadar fiyat farkı var.
Frxeon yazmış: puahahahah ne 10k üstü diyor forumu kullanan kişilere bak Devamı için tıklayın... Ne boş adamsınız siz ya, bi konunun tarihine bakın bir de günümüz tarihine. Arada dağlar kadar fiyat farkı var.