İnşaat sanayi vb. calışan kişilerin böyle olması hakkında ne düşünuyorsunuz?

Reaksiyon skoru
185
Kendim calistigimdan biliyorum 18 20 yas araligi için diyeyim benim yaş grubumdalar. Adamlar ya işten kaytarmaya çalışıyor yada kendi işini başkasına yıkmaya calisiyor ne adam akıllı sohbet edebiliyor adam millete sallayıp geçiyor geçen calisirken muhattap olmak zorunda kaldım sessizim konusmuyorum diye hemen s2f s2lak yerine koyup emir verircesine konusmaya başladı 2 3 tartistik okumamış etmemiş devlete vatana hayrı olmayacak insanların dolu olduğu yerler hepsi istisnalar olur ama ben sanayidir öyle inşaattır yada farklı hamur işi vb. İslerinde böyle adam akılı bir insan görmedim cidden. Nerde calistiysam bunlarla dolu.

Kendim calistigimdan biliyorum 18 20 yas araligi için diyeyim benim yaş grubumdalar. Adamlar ya işten kaytarmaya çalışıyor yada kendi işini başkasına yıkmaya calisiyor ne adam akıllı sohbet edebiliyor adam millete sallayıp geçiyor geçen calisirken muhattap olmak zorunda kaldım sessizim konusmuyorum diye hemen s2f s2lak yerine koyup emir verircesine konusmaya başladı 2 3 tartistik okumamış etmemiş devlete vatana hayrı olmayacak insanların dolu olduğu yerler hepsi istisnalar olur ama ben sanayidir öyle inşaattır yada farklı hamur işi vb. İslerinde böyle adam akılı bir insan görmedim cidden. Nerde calistiysam bunlarla dolu.

İnşaat ya da fabrikalarda bir işçi, kendisine değer verildiğini anlarsa geçmiş olsun. Kimse indiremez o g*tü.

ülke bunlarla dolu günlük hayatı çekilmez hale getiriyorlar bende anlamıyorum

Çok haklısın ama genellemeye yoramazsın asla ve okumamış etmemiş devlete vatana hayır falan yanlış bunlar baya onlar olmasa sokakta kalınır gerçi evlerimiz dışında hastane şu bu yani her şey inşaat sanayi olmasa ulaşım olmaz en önemli şeyler aslında ekmek parası için çalışan gariban iyi insanlarda çok yani ve ama anlattıklarınında harbiden biri birileri gtlerini fena kaldırmış kimse disiplin yok hiç normal yer olsa ilk günden gte tekmeyi koyar gönderirler böyle iş hiç olmaz yani

Bu ülkenin okumuşu eğitilmişi bile adam insan olamıyorken okumamış eğitimsizi anlatmaya gerek yok herhalde.

Ustadan ustaya değişir mesela benim ustam hayatımda gördüğüm en efendi insandı ama karşı dükkandaki ustalar çok terbiyesiz insanalardı herkesi aynı kefeye koymamak gerek

Son düzenleme:
Boş bir özgüven var elemanlarda ha ama hepsi öyle değil

Genellikle yaşça büyük olanlar kendini bir halt zannedip büyük konuşuyor.
Sorarsan A dan sonra hangi harfin geldiğini bilmeyen cahil adamlar toplusu.
Zaten kendini geliştirmiş adamlar Usta olup öyle ameleleri yanında getir götür maksatıyla çalıştırır zaten adamlar dünden razı öyle basit işler için. Çünkü zaten kendiside biliyor usta olursa işleri batıracağını.

İşini sev ve kendine usta olacağın bir alan seç. Ya tesisatçı ya elektrikçi vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustadan ustaya değişir mesela benim ustam hayatımda gördüğüm en efendi insandı ama karşı dükkandaki ustalar çok terbiyesiz insanalardı herkesi aynı kefeye koymamak gerek
Ustam beni usta yaptı, o kadar iyi bir insan ki kendi öz kardeşinin ayağına vermedi beni. Çukur kazıyordular önümde resmen.

Genellikle yaşça büyük olanlar kendini bir halt zannedip büyük konuşuyor.
Sorarsan A dan sonra hangi harfin geldiğini bilmeyen cahil adamlar toplusu.
Zaten kendini geliştirmiş adamlar Usta olup öyle ameleleri yanında getir götür maksatıyla çalıştırır zaten adamlar dünden razı öyle basit işler için. Çünkü zaten kendiside biliyor usta olursa işleri batıracağını.

İşini sev ve kendine usta olacağın bir alan seç. Ya tesisatçı ya elektrikçi vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustam beni usta yaptı, o kadar iyi bir insan ki kendi öz kardeşinin ayağına vermedi beni. Çukur kazıyordular önümde resmen.
Ve öyle bir insanlarıda zeki olarak görüyorlar, çok karşılastım cocugun tek eğlencesi, maaşı aldığı gibi alk2ol v1ski alıp gece 3 4 kadar içip
Yollu kızlarla alem yapmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri