İnsan sağlığı

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
933
Arkadaşlar lütfen bilinçsiz ilaç tüketmeyin bu sebepten dolayı bazı ilaçlara karşı vücudunuz direnç kazanır ve ilaç etki edecek iken daha ağır bir ilaç kullanıp böbrek karaciğer bağırsak harabiyetine neden olabilir lütfen size ilaç tavsiyesinde bulunan insanlardan bu konuda eğitim aldığına dair belge isteyin bu hiçbir şekilde ayıp değildir asıl ayıp olan "arkadaş" ayağına sağlınızı çöpe atmak para kazanmak için insan sağlığını hiçe saymak
ve hata payı diye bir şans olmayan bu meslek grubuna bodoslama girmeye çalışıp insanların hayatıyla oynamaktır
Her gördüğümüz sakallıya dede demiyeceğimiz gibi her Beyaz önlük giyene de doktor muamelesi yapmayacağız iyi günler 😊

Bir bir bilgi daha eklemek istiyorum.
Başınız ağrımaya başlayınca hemen ağrı kesici içmeyin taze-nane, zencefil ...vb için hala geçmez ve çok ağrımaya başladığı zaman için.
Ağrı kesiciye bağışıklık kazanırsanız ileride ameliyat olamazsınız.

Başınız ağrımaya başlayınca hemen ağrı kesici içmeyin taze-nane, zencefil ...vb için hala geçmez ve çok ağrımaya başladığı zaman için.
Kesinlikle haklısın birde şöyle bir sorun var bende migren var migrenim tuttuğu zaman ağrısını bildiğim için normal baş ağrısını hissetmiyorum bile migrende 18yaş altına ilaç yoktu 3 sene önce o yüzden doktor yazmamıştı.Normal ağrı kesicilerde geçirmiyordu 1 gün boyuncu o baş ağrısını çekiyordum 2 3 defa kusuyordum.

Kesinlikle haklısın birde şöyle bir sorun var bende migren var migrenim tuttuğu zaman ağrısını bildiğim için normal baş ağrısını hissetmiyorum bile migrende 18yaş altına ilaç yoktu 3 sene önce o yüzden doktor yazmamıştı.Normal ağrı kesicilerde geçirmiyordu 1 gün boyuncu o baş ağrısını çekiyordum 2 3 defa kusuyordum.
Geçmiş olsun.
Taze-nane, ıhlamur, zencefil bastırmıyor mu hiç? Suda kaynatıp içtiğinizde.

Ben başım ağrıdığında kahve içince de iyi geliyor.

Geçmiş olsun.
Taze-nane, ıhlamur, zencefil bastırmıyor mu hiç? Suda kaynatıp içtiğinizde.
Daha önce hiç denemedim çok sık yaşamıyorum son 1 2 yıldır neredeyse 1 defa felan yaşadım lise 1 dönemlerimde stresten dolayı çok yaşıyordum.Zaten en ağrılı 1-3 saat felan oluyor ondan sonra normal baş ağrısına dönüyordu o 3 saat içerisinde çok kötü olduğum için bir şey içebileceğimi düşünmüyorum açıkcası ama eğer yaşayıp aklıma gelirse denerim.Geri dönüş yaparım konuyu bulursam

Doğru

Geri