Neler Yeni

İnsanlar beni nasi görüyor

Koboyoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih sevinç
Arkadaşlar bi aynaya bakıyorum bide arka kameradan fotoğraf çekiyorum benzer konuları okudum ama bendeki fark öyle böyle değil 3/10 dan 10/10 a çıkıyor kamerayla burnum büyüyor yamuluyor gözlerim kısılıyor saçım ters oluyor acayip saçma geldi herkes farklı bisey diyor bide anlamak çok zor bi cevap verin yani heryerim yamuluyor anladim ayna ters gosteriyoda yüz hatlarimin acıları falan değişiyor telefonda o kadar olsa farkederim bence

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
...
Hocam, eski bir Tiktok trendi vardı oradan yola çıkabiliriz. "İnsanlar bizi böyle görüyor." kameradan uzaklaşınca efekt yüzümüze yakınlaştırıyo ve insanların bizi öyle gördüğünü görüyoruz.

Üstte ki ne kadar gerçek bilmem. Sadece şunu söyleyeyim, başkaları sizi kendinizi gördüğünüzden daha çekici görüyor. Kamerada tuhaf çıkmanızın nedeni yüksek ihtimal ışıktandır. Kafanıza çok takmanıza gerek yok.

Koboyoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, eski bir Tiktok trendi vardı oradan yola çıkabiliriz. "İnsanlar bizi böyle görüyor." kameradan uzaklaşınca efekt yüzümüze yakınlaştırıyo ve insanların bizi öyle gördüğünü görüyoruz.

Üstte ki ne kadar gerçek bilmem. Sadece şunu söyleyeyim, başkaları sizi kendinizi gördüğünüzden daha çekici görüyor. Kamerada tuhaf çıkmanızın nedeni yüksek ihtimal ışıktandır. Kafanıza çok takmanıza gerek yok.
Hocam burnum yamuluyor ışık diyorsunuz

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Kadir
Hocam arka kamerada ne görüyorsanız o sunuz.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
...

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Tuğra
Arkadaşlar bi aynaya bakıyorum bide arka kameradan fotoğraf çekiyorum benzer konuları okudum ama bendeki fark öyle böyle değil 3/10 dan 10/10 a çıkıyor kamerayla burnum büyüyor yamuluyor gözlerim kısılıyor saçım ters oluyor acayip saçma geldi herkes farklı bisey diyor bide anlamak çok zor bi cevap verin yani heryerim yamuluyor anladim ayna ters gosteriyoda yüz hatlarimin acıları falan değişiyor telefonda o kadar olsa farkederim bence
Herkes yok aynada söylesin yok arka kamerada soylesin
böylesin saçmalıkları makatindan uyduruyor.

ASIL gerçek şimdi aynanın karşısına geç ve eline bi tane daha ayna al ve diğer aynayla karşındaki aynayla açı yap gördüğün görüntü tamamen gerçek görüntünün olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyazikki kameralar ya olduğundan büyük yada küçük gösterebiliyor ama gerçeğe yakın bir kamera goruntusu istiyorsan 50mm lik lens ile fotoğraf çekilebilirsin.

Top Bottom