hayır ben trollüyen kişiyim zaten klasgnasgnakhBana rastlamış olma olasılığın varmı sjsjsj
pho bir işe yaramaz breach yada skye alsınBenim Mal Bir Arkadaşım Bronzdan Çıkamıyor Diye Ben Çıkamıyorsam Kimse Çıkmasın Diyor Ve Her Oyunda Phoenix Alıp Herkesi Kör Edip Yakıyor Yapma Diyoruz Yine Yapıyor.
Abbasa yan basan sjsjjsj harbiden çok iyi ormancı kudurtmak ya ama ben rp vermiyorum para mı var olsun maç kazanıyorlar en azındanOrmancı kudurtma djdmnfnfngn
Abbas yqnbasana yqpıyordu ya jsndnfjfjf
Yarılıyorum videoda
Raze ile spike kurarken ulti atıyorum bazen 1 ile bozmaya çal8şıyorum ama bozamıyorum nedense ncndmfhayır ben trollüyen kişiyim zaten klasgnasgnakh
Mesaj otomatik birleştirildi:
pho bir işe yaramaz breach yada skye alsın
H-Hocam naptınız.Çoğu çocuk,
Bizim dershanedede var sorduğumda ne trolü sanane a********* diyorlar,
Dershane çıkışı dövüyoruz
1 demişim q ileRaze ile spike kurarken ulti atıyorum bazen 1 ile bozmaya çal8şıyorum ama bozamıyorum nedense ncndmf
razenin ultisi kendi takım arkadaşına fazla hasar vermiyor trollemek için giriyorsanız breach yada skye alacaksınız bunlar cok kudurtur daha az kudurtmak isterseniz ise phoenix yoru gibi herolar alabilirsin. yan çarla dene bunları tabiRaze ile spike kurarken ulti atıyorum bazen 1 ile bozmaya çal8şıyorum ama bozamıyorum nedense ncndmf