insandan insana değişirBen insanlardan değil de davranışlarından nefret ediyorum peki siz?
Değişiyor. Bu hayatta çıkarını düşünen çok kişi var. Sev, seni seveni bul kural bu. Biten arkadaşlıklar gibi herşeyin bir sonu var. Bu kısa sürede nefret etsemde hiç bişey değişmez. Sadece sev sevil mutlu olBen insanlardan değil de davranışlarından nefret ediyorum peki siz?
O ne alexacimGenel itibari ile insanlara özel bir nefret beslemiyorum. Misantropist değilim.
Bildiğim kadarıyla insanlardan nefret etme durumu hayatım.O ne alexacim
Heee. Çocukluktan gelen bir şey mi yoksa ani oluşa bir şey mi gülümBildiğim kadarıyla insanlardan nefret etme durumu hayatım.
BazılarındanBen insanlardan değil de davranışlarından nefret ediyorum peki siz?
Aşko şöyle, ben de tam bilmiyorum. Yani sadece yüzeysel. Freud'un psikoseksüel evrelerinden birinde bir şeylerin ters tepmesi soncunda olabilyormuş. Değersizleştirilmiş yeterince sevgi görmemiş insanlarda görülüyor. Bununla beraber depresyon görülme riski de var. Kişi asosyal olup hayattan zevk alamama durumuna da girebilir.Heee. Çocukluktan gelen bir şey mi yoksa ani oluşa bir şey mi gülüm
DeğişiyorBen insanlardan değil de davranışlarından nefret ediyorum peki siz?
Vaay iyiymiş be. Teşekkür ederim canım benimAşko şöyle, ben de tam bilmiyorum. Yani sadece yüzeysel. Freud'un psikoseksüel evrelerinden birinde bir şeylerin ters tepmesi soncunda olabilyormuş. Değersizleştirilmiş yeterince sevgi görmemiş insanlarda görülüyor. Bununla beraber depresyon görülme riski de var. Kişi asosyal olup hayattan zevk alamama durumuna da girebilir.