İnsanlardan nefret ediyor musunuz?

umuttt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,542
Ben insanlardan değil de davranışlarından nefret ediyorum peki siz?

Genel itibari ile insanlara özel bir nefret beslemiyorum. Misantropist değilim.

Ben insanlardan değil de davranışlarından nefret ediyorum peki siz?
Değişiyor. Bu hayatta çıkarını düşünen çok kişi var. Sev, seni seveni bul kural bu. Biten arkadaşlıklar gibi herşeyin bir sonu var. Bu kısa sürede nefret etsemde hiç bişey değişmez. Sadece sev sevil mutlu ol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genel itibari ile insanlara özel bir nefret beslemiyorum. Misantropist değilim.
O ne alexacim

Heee. Çocukluktan gelen bir şey mi yoksa ani oluşa bir şey mi gülüm
Aşko şöyle, ben de tam bilmiyorum. Yani sadece yüzeysel. Freud'un psikoseksüel evrelerinden birinde bir şeylerin ters tepmesi soncunda olabilyormuş. Değersizleştirilmiş yeterince sevgi görmemiş insanlarda görülüyor. Bununla beraber depresyon görülme riski de var. Kişi asosyal olup hayattan zevk alamama durumuna da girebilir.

Herhangi bir konuyu körü körüne savunan yobazlardan ve bağnazlarlar nefret etmiyorum, tiksiniyorum.

Aşko şöyle, ben de tam bilmiyorum. Yani sadece yüzeysel. Freud'un psikoseksüel evrelerinden birinde bir şeylerin ters tepmesi soncunda olabilyormuş. Değersizleştirilmiş yeterince sevgi görmemiş insanlarda görülüyor. Bununla beraber depresyon görülme riski de var. Kişi asosyal olup hayattan zevk alamama durumuna da girebilir.
Vaay iyiymiş be. Teşekkür ederim canım benim

Nefret beslediğim bir kaç kişi var fakat genel olarak insanları ne severim ne de sevmem. Dış görünüş genelde insanları açık açık belli ediyor. Ona göre mesafemi ayarlarım.

Geri