Neler Yeni

İnsanları duyup ne dediklerini anlamama

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhabalar, sosyal çevremde insanlarla konuşurken konuşmalarını duyup ne dediklerini anlayamıyorum, bu sorunu neredeyse kendimi bildiğimden beri yaşıyorum fakat bu konuyla alakalı hiç doktora gitmedim bu her zaman olmuyor fakat özellikle gürültülü ortamlarda ve bazen tüm ortamlarda yaşıyorum bu sorunu bunu benden başka yaşayan birisi var mı ve ne olabilir bu bir fikriniz var mı ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Merhabalar, sosyal çevremde insanlarla konuşurken konuşmalarını duyup ne dediklerini anlayamıyorum, bu sorunu neredeyse kendimi bildiğimden beri yaşıyorum fakat bu konuyla alakalı hiç doktora gitmedim bu her zaman olmuyor fakat özellikle gürültülü ortamlarda ve bazen tüm ortamlarda yaşıyorum bu sorunu bunu benden başka yaşayan birisi var mı ve ne olabilir bu bir fikriniz var mı ?
Bendede aynı bazen duysam bile anlayamıyorum tekrar ediyorlar yine anlamıyorum garip bir şey

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
kitap okumak işe yarayabilir, veya kitap okuduğun zaman anlıyor musun yazılanları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede aynı bazen duysam bile anlayamıyorum tekrar ediyorlar yine anlamıyorum garip bir şey
genel bi şey galiba bende de oluyor tamam deyip geçiyorum en sonu birisi seni öldürebilir miyim falan diyecek o olacak :D

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kitap okumak işe yarayabilir, veya kitap okuduğun zaman anlıyor musun yazılanları
Okuma şeklime bağlı, bazı şeylerin üzerinden birkaç kere geçmem gerekiyor tam idrak edebilmem için

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Mesaj otomatik birleştirildi:

genel bi şey galiba bende de oluyor tamam deyip geçiyorum en sonu birisi seni öldürebilir miyim falan diyecek o olacak :D
Bende bazen öyle bir şey oluyor karşımdaki kulağımın dibine girip 5 kez söylüyor bazen anlamıyorum çok değişik bir şey kendimi problemli gibi hissediyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Aynısını yapıyorum bende ya evet diyorum genelde benimki daha büyük sıkıntı sanırım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Okuma şeklime bağlı, bazı şeylerin üzerinden birkaç kere geçmem gerekiyor tam idrak edebilmem için
kitap okumanın üstüne gidilebilir, tabii önce doktora gitmekte fayda var neresi bakıyor bilmiyorum ama psikolog bakıyor olabilir

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
kitap okumanın üstüne gidilebilir, tabii önce doktora gitmekte fayda var neresi bakıyor bilmiyorum ama psikolog bakıyor olabilir
Kulak burun boğazdan randevu aldım çarşamba gününe en mantıklı o gözüktü gözüme kitap okumaya da başlarım bu akşam teşekkürler tavsiyelerin için

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
kulak tikanikligi da bir problem olabilir. Kedi sahiplendikten sonra duymada problem yasadim doktor kulagimdan buyuk bir tuy yumagi cikarid

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
kulak tikanikligi da bir problem olabilir. Kedi sahiplendikten sonra duymada problem yasadim doktor kulagimdan buyuk bir tuy yumagi cikarid
10 senedir kulağım tıkalı değildir sanırım fakat sol kulağımda çıkan sivilce yüzünden şu aralar biraz daha kötüyüm duyma konusunda ama o tarz bir şey olduğunu sanmıyorum

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
aklında başka bir şey olunca çok nadiren bana da oluyor odak bozukluğu gibi bir şey bende ki

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed yılmaz
Kardeşim bilgisayar telefon vs vs zamanında bunlar ile çok vakit geçirdin mi
Bir de bi kan testi felan ver kanın düşükse yada vitamin eksikliğin varsa (B12) gibi bunların da etkisi çok büyük

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Kardeşim bilgisayar telefon vs vs zamanında bunlar ile çok vakit geçirdin mi
Bir de bi kan testi felan ver kanın düşükse yada vitamin eksikliğin varsa (B12) gibi bunların da etkisi çok büyük
Bilgisatar ve telefon ile çok vakit geçiriyorum evet, kan testlerimde genelde bir şeyler düşük çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,948
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom