Clayz
80+ Silver
Dostlar durum baslıktakı gıbı mesela cok sevdıgım bır teyzem var ama cocuklugum onla gectı hala gecıyo genelde kısın bızım oturdugumuz ıle gelır butun kısı beraber gecırırız annem gıbı yanı annemden hıcbır farkı yok bende onun cocugu gıbıyım ama mesela yazın gıdıyo ne kadar sevsemde ozlemıyorum annemle bır ara 3 4 ay ayrı kaldık bır ara gelıp supriz yapmıstı ben sasırmıstım yanı sankı dun gorusmus gıbı davranıyodum annemde dıyodu hıcmı ozlemedın oglum benı dıye oysa annemıde herkesten cok sevıyorum ama yok kımseyı ozleyemıyorum babamı 2 3 sene gorsem ozlemem ha ama dunyalar kadar sevıyorum bır ara ılac felan kullanıyodum ama yok bana psıkolog ılac felan fayda etmıyo yanı genel anlamda baska sorunlar ıcınde yardım alıyodum ama hıcbır sey degısmıyo bılmıyorum aranızda bu durumu yasayan var mı
bu durum 3 sene ıcınde ortaya cıktı ondan oncede genelde az cok ozlem duyuyodum ama sımdı tamamıyla kayboldu
bu durum 3 sene ıcınde ortaya cıktı ondan oncede genelde az cok ozlem duyuyodum ama sımdı tamamıyla kayboldu