Neler Yeni

İnsanları Özleyemiyorum

Clayz

80+ Silver
Dostlar durum baslıktakı gıbı mesela cok sevdıgım bır teyzem var ama cocuklugum onla gectı hala gecıyo genelde kısın bızım oturdugumuz ıle gelır butun kısı beraber gecırırız annem gıbı yanı annemden hıcbır farkı yok bende onun cocugu gıbıyım ama mesela yazın gıdıyo ne kadar sevsemde ozlemıyorum annemle bır ara 3 4 ay ayrı kaldık bır ara gelıp supriz yapmıstı ben sasırmıstım yanı sankı dun gorusmus gıbı davranıyodum annemde dıyodu hıcmı ozlemedın oglum benı dıye oysa annemıde herkesten cok sevıyorum ama yok kımseyı ozleyemıyorum babamı 2 3 sene gorsem ozlemem ha ama dunyalar kadar sevıyorum bır ara ılac felan kullanıyodum ama yok bana psıkolog ılac felan fayda etmıyo yanı genel anlamda baska sorunlar ıcınde yardım alıyodum ama hıcbır sey degısmıyo bılmıyorum aranızda bu durumu yasayan var mı

bu durum 3 sene ıcınde ortaya cıktı ondan oncede genelde az cok ozlem duyuyodum ama sımdı tamamıyla kayboldu

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Alperen Yılmaz
herkes bu dünyadan göçüp gittiğinde keşke özelemeseydim diyeceksin

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Teyzem öldü üzülme hissetmedim dedem öldü yine hissetmedim eskiden hissediyordum az da olsa insanlar tarafından garipsenmemk için üzülüyor gibi yaptım ama gerçekten üzülemiyorum

Dostlar durum baslıktakı gıbı mesela cok sevdıgım bır teyzem var ama cocuklugum onla gectı hala gecıyo genelde kısın bızım oturdugumuz ıle gelır butun kısı beraber gecırırız annem gıbı yanı annemden hıcbır farkı yok bende onun cocugu gıbıyım ama mesela yazın gıdıyo ne kadar sevsemde ozlemıyorum annemle bır ara 3 4 ay ayrı kaldık bır ara gelıp supriz yapmıstı ben sasırmıstım yanı sankı dun gorusmus gıbı davranıyodum annemde dıyodu hıcmı ozlemedın oglum benı dıye oysa annemıde herkesten cok sevıyorum ama yok kımseyı ozleyemıyorum babamı 2 3 sene gorsem ozlemem ha ama dunyalar kadar sevıyorum bır ara ılac felan kullanıyodum ama yok bana psıkolog ılac felan fayda etmıyo yanı genel anlamda baska sorunlar ıcınde yardım alıyodum ama hıcbır sey degısmıyo bılmıyorum aranızda bu durumu yasayan var mı

bu durum 3 sene ıcınde ortaya cıktı ondan oncede genelde az cok ozlem duyuyodum ama sımdı tamamıyla kayboldu
bendede durum tamamen aynı acaba niye

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herkes bu dünyadan göçüp gittiğinde keşke özelemeseydim diyeceksin
dogru. konudan alakasız dogum gunun kutlu olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısını birebir bende yaşıyorum
bendede durum tamamen aynı acaba niye
Teyzem öldü üzülme hissetmedim dedem öldü yine hissetmedim eskiden hissediyordum az da olsa insanlar tarafından garipsenmemk için üzülüyor gibi yaptım ama gerçekten üzülemiyorum
galıba cogu kısıde bu sorun var garıp

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Alperen Yılmaz
dogru. konudan alakasız dogum gunun kutlu olsun
eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç kimseyi özlemiyorsanız bu kişinin sorunudur ama sadece bir kişiyi özlemiyorsanız bu karşıdaki kişinin kendini hep aynı şekilde sevdirmesi , zaman geçirilen yerlerin genellikle aynı olmasından kaynaklanır , kimsede sorun yok ise hasret kalamamak kişiye verilmiş bir ödüldür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,117
Üyeler
170,976
Son üye
pandik3131
Top Bottom