Neler Yeni

İnsanların hayallerini gerçekleştirmek için ömrümüzü veriyoruz

Xxkovbiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Mazlum
Merhabalar arkadaşlar o kadar dolduk ki ülke olarak artık birşeyler yapalım geleceğimizi kurtaralım moduna girdik. Akrabayla yıllardır çalışıp onun hayallarini gerceklestirmektense. Kendi işimizi kuralım modundayız. Asgari ücreti alıp it gibi her işine koşturup karşılığını alamadığımız için. Su satıp asgariyi kendim alırım. Kimseye minnet etmem modundayım. E ticaret üzerinde kendimi baya ileri seviyeye getirdim çin üzerinden ürün alıp satıyorum. Kendi işimi kurmayi hedefliyorum pederin eski mesleği kokoreççi. Babayla da çalışılmaz orası da var ama 5 kuruş etmeyen insanlara para kazandıracağımıza pederin ağzını çekip onunla birlikte iş kurmayı düşünüyorum. Öncelikle konumuz şimdi başlıyor arkadaşlar sizlerden destek istiyorum. Kokoreççi dükkanı açacağım babamın çakılı müşterileri zaten var lezzeti tarifsiz. Etrafımda ki insanlar x şubesinde kokoreç yedik ama sizin kokorecin lezzetini hiç bir yerde alamadık diyorlar.fakat insanları sosyal medya üzerinden reklam olarak dükkan içine giren müşteriyi nostalji bir ortam karşılasın diye görüntü vermeyi düşünüyorum. Kokoreç yağ olduğu için paket servisi yapıp da müşteri bu ne biçim yemek dedirtmemek için paket servis yapmayacağım. Kokoreç paket servis olmaz çünkü yağ hemen donar ve lezzetini yitirir. Sizlerden yardım istediğim konu insanları dükkan içerisinde sosyal medya hesaplarima bir nevi değerlendirme yapabilmelerini istiyorum. Mesela ne yapabilirim ki dükkana gelen müşteriler sosyal medya hesabına girip güzel yorumlarla karşılaştırmak. Düşüncem fotoğraf kısmı yaptırmak bir tane duvara komple boş bir alana. Gelen müşterilerin resimleri çekilip resmin altına küçük bir kısmına not yazma boşluğu bırakıp yazılan notları duvarda ki tahtaya yapıştırmak olsun diye düşündüm. Orada çekilen resimleri ve altına yazılan notları instangram hesabında hikaye kısmına sabitlemek olucak diye düşünüyorum. Sürekli sosyal medya hesabına reklamlar basmayı düşünüyorum. 3 kuruş 5 kuruş ağzı yapilmaz bizde. Sizce dusuncem nasıl sizin fikirleriniz nedir ? İnsanlara sosyal medya üzerinden hitap etmek istiyorum demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Sermayem sıfır. Kredi cekip işi kuracağım. Ama herşeyi dört dörtlük olmasa bile güzel bir şekilde yapmak istiyorum. Dükkanı açacağım mevki şehrin gece hayatının daha fazla olduğu yer olucak. Sadece bu sosyal medya ile ilgili insanların dikkatlerini nasıl cekebilirim onu düşünüyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,103
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aklıma nedense GİBİ'de ki kokoreç bölümü geldi neyse hocam şimdi belli bir çevren varmış zaten ve gece hayatının fazla olduğu yere açacakmışsın dükkanı, bunun ikisi artı zaten. Dükkanı nasıl tanıtabilirim diyorsan da hareketli TikTok şarkılarıyla kokoreçi doğrarken ya da ekmeğin arasına koyarken ya da kimyon basarken falan çek. Reels'a falan düşme ihtimali var. Bunu TikTok'ta da yaparsan iyi olur.

Xxkovbiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Mazlum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklıma nedense GİBİ'de ki kokoreç bölümü geldi neyse hocam şimdi belli bir çevren varmış zaten ve gece hayatının fazla olduğu yere açacakmışsın dükkanı, bunun ikisi artı zaten. Dükkanı nasıl tanıtabilirim diyorsan da hareketli TikTok şarkılarıyla kokoreçi doğrarken ya da ekmeğin arasına koyarken ya da kimyon basarken falan çek. Reels'a falan düşme ihtimali var. Bunu TikTok'ta da yaparsan iyi olur.
Tiktokta reklam durumu olarak yaşadığım şehrin konumunu baz alarak instangrama hitap etmem gerektiğini düşünüyorum ki yaşadığım şehirde ki insanlarin önüne sürekli düşmek istiyorum. Paylaşımlarımı parayı basıp sürekli sürekli reklam vereceğim. Ama reklam vereceğim gönderi resmi tatlı hoş nezih şekilde olsa müşteri Instagram sayfasına girince " kokoreç yemek,denemek istiyorum" diye dükkanıma gelmesini istiyorum dediğim gibi. Paket servisi yapmayacağım çünkü serviste kokoreç soğur ve memnun kalmaz. Bu yüzden para kazanacam diye insanlara soğuk donmuş bir kokoreç yollayamam. İnstax mini fotoğraf makinası araştırdım ama insanların resimleri kısmı maliyetli olur araştırdım ama ne yapabilirim diye düşünmem gerekiyor çünkü sosyal medya her şey demektir. 2 3 gönderi atıp da sürekli onlara reklam vermek istemiyorum. Müşterilerin resimlerini çekip dediğim gibi duvarda resim bölümü ayırmak istiyorum. İçimde ki düşünce bu ama 1 resim kağıdı 4tlye geliyor. Maliyeti çok fazla. Dükkan dizayn nostalji olacağını düşünüyorum. Bir adet duvara komple raf yapıp kendi üretim yaptığım biblolar var hediyelik eşya gibi olduğunu düşün. Bir duvarı komple hediyelik eşyalarla hem görsel olarak hoş bir alan oluşturmak istiyorum hemde müşteriye o ürünlerin satışlarınında yapılabileceğini düşünüyorum. Bu fikrim saçma mı olur sizce ?

Top Bottom