Merhabalar arkadaşlar o kadar dolduk ki ülke olarak artık birşeyler yapalım geleceğimizi kurtaralım moduna girdik. Akrabayla yıllardır çalışıp onun hayallarini gerceklestirmektense. Kendi işimizi kuralım modundayız. Asgari ücreti alıp it gibi her işine koşturup karşılığını alamadığımız için. Su satıp asgariyi kendim alırım. Kimseye minnet etmem modundayım. E ticaret üzerinde kendimi baya ileri seviyeye getirdim çin üzerinden ürün alıp satıyorum. Kendi işimi kurmayi hedefliyorum pederin eski mesleği kokoreççi. Babayla da çalışılmaz orası da var ama 5 kuruş etmeyen insanlara para kazandıracağımıza pederin ağzını çekip onunla birlikte iş kurmayı düşünüyorum. Öncelikle konumuz şimdi başlıyor arkadaşlar sizlerden destek istiyorum. Kokoreççi dükkanı açacağım babamın çakılı müşterileri zaten var lezzeti tarifsiz. Etrafımda ki insanlar x şubesinde kokoreç yedik ama sizin kokorecin lezzetini hiç bir yerde alamadık diyorlar.fakat insanları sosyal medya üzerinden reklam olarak dükkan içine giren müşteriyi nostalji bir ortam karşılasın diye görüntü vermeyi düşünüyorum. Kokoreç yağ olduğu için paket servisi yapıp da müşteri bu ne biçim yemek dedirtmemek için paket servis yapmayacağım. Kokoreç paket servis olmaz çünkü yağ hemen donar ve lezzetini yitirir. Sizlerden yardım istediğim konu insanları dükkan içerisinde sosyal medya hesaplarima bir nevi değerlendirme yapabilmelerini istiyorum. Mesela ne yapabilirim ki dükkana gelen müşteriler sosyal medya hesabına girip güzel yorumlarla karşılaştırmak. Düşüncem fotoğraf kısmı yaptırmak bir tane duvara komple boş bir alana. Gelen müşterilerin resimleri çekilip resmin altına küçük bir kısmına not yazma boşluğu bırakıp yazılan notları duvarda ki tahtaya yapıştırmak olsun diye düşündüm. Orada çekilen resimleri ve altına yazılan notları instangram hesabında hikaye kısmına sabitlemek olucak diye düşünüyorum. Sürekli sosyal medya hesabına reklamlar basmayı düşünüyorum. 3 kuruş 5 kuruş ağzı yapilmaz bizde. Sizce dusuncem nasıl sizin fikirleriniz nedir ? İnsanlara sosyal medya üzerinden hitap etmek istiyorum demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Sermayem sıfır. Kredi cekip işi kuracağım. Ama herşeyi dört dörtlük olmasa bile güzel bir şekilde yapmak istiyorum. Dükkanı açacağım mevki şehrin gece hayatının daha fazla olduğu yer olucak. Sadece bu sosyal medya ile ilgili insanların dikkatlerini nasıl cekebilirim onu düşünüyorum