Neler Yeni

İnsanlığını kaybetmiş insanlar

NightWish2434

80+ Silver
Çok büyük ve işlek bir cafe + pastane + fırın tarzında bir yerde çalışıyorum yani çok fazla müşterisi ve tezgahı var çok yoğun oluyor bu yoğunluğun içerisinde çok fazla da müşteri insan ile iletişim kuruyoruz, bazen gerçekten en ufak hatayı büyüten ya da kendi suçunu çalışanlarda arayan insanlığını kaybetmiş insanlar geliyor örneğin ;

Ekmek alan müşterinin ekmeğini kağıta sarmayı unutum ve mekanın ortasında sen nasıl kağıt koymasın diye bana bağırdı ben de kusura bakmayın çok özür dilerim dedim ekmeği aldım kağıda koydum o sırada bana çok ciddi bir şekilde sen bu hatayı nasıl yaptın ? hee ? sen bu hatayı nasıl yapabilirsin ? dedi ben tekrar özür diledim diğer insanlar da üzgün şekilde bana baktı.

Bir tane kadın bir anda insanların içinden çıkıp bana bağırarak sen ne biçim iş yapıyorsun, ben çocuğum özgüvenli olsun diye fırına tek başına gönderiyorum, çocuğum 10 dakikadır senden ekmek istiyor vermiyorsun diye bana bağırdı (mekanda 40-50 kişi var sadece benim önümde 10-12 kişi var çocuk 6-7 yaşında küçücük insanların içinde sıraya uymadan benden ekmek istiyor) ben de sırayı takip ettiğim için çocuğu farketmedim normalde farketsem küçük çocuk diye sırayı atlar verirdim ama farketmedim bile, ben de kusura bakmayın farketmedim dedim o sırada kadın çocuğunun özgüveninden bahsediyordu ve 6-7 yaşındaki çocuk annesinden güç alarak bana kızdı neden beni bekletiyorsun diye, ben ekmeği verdim tekrar kusura bakmayın çok özür dilerim dedim.

Bunun gibi bir sürü şey sayarım abartısız böyle 9-10 tane olay oldu 1 günde.

Gerçekten çok yazık kendime değil onlara üzülüyorum, kendi çocuğunun özgüveni kırıldığı için ekmek parasına 10 saat 40 dk mola ile çalışan genç bir çalışana bağırıyor, ekmeği eve gidene kadar yumuşayacak diye mekanın ortasında bana bağırıyor zaten dügün bir şekilde söylesen özür dileyip düzeltmiycem mi, anlamıyorum bu insanlar nasıl böyle rahat kalp kırabiliyo nasıl böyle empatisiz yaşayabiliyor ne gerek var insanları üzmeye.

Yazık bu insanlığını kaybetmiş insanlara.
özür dileme. ne kadar alttan alırsan o kadar üste çıkarlar. bende insanım hata yapabilirim diyebilirsin. sanki çok kolayda konuşuyorlar

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Suriyeli k... Teki bana emir veriyordu
neden öldürmedin???????????????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tane kadın bir anda insanların içinden çıkıp bana bağırarak sen ne biçim iş yapıyorsun, ben çocuğum özgüvenli olsun diye fırına tek başına gönderiyorum, çocuğum 10 dakikadır senden ekmek istiyor vermiyorsun diye bana bağırdı
duymamazlıktan gel sinirini bozmaya çalış sonra çıldırıp sana şiddet uygulmaya çalıştığı gibi kendini koruma bahanesiyle darp et

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hayat acımasız cidden hocam kolay gelsin cidden tebrik ediyorum sabrınızdan dolayı🙏

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Binlerce ucube ile aynı yerde yaşıyoruz malesef. Cahilide bencilide kendini akıllı sananı da aynı yerde. Senin karşı tarafa saygı duyman için saygı görmen gerekli. Eğer hata yaptıysan özür dileyebilirsin ama karşıdaki de çocuk azarlar gibi kimseyi azarlayamaz. Diğer meseleye gelirsek başlarım çocuğunun özgüvenine adam gibi sıraya sokacak orada olsam ayar verirdim dostum okurken elim ayağım titredi forum kuralları nedeniyle içimdeki siniri kusamıyorum.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
özür dileme. ne kadar alttan alırsan o kadar üste çıkarlar. bende insanım hata yapabilirim diyebilirsin. sanki çok kolayda konuşuyorlar
Hocam dışarda olsam yaşlı başlı demem vururum tokatı diğer olay da da veririm ağzının payını ama hemen yanımızda şef var heryer kamera ve benim işe de ihtiyacım var o yüzden mecbur susuyoruz özür diliyoruz

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Çok büyük ve işlek bir cafe + pastane + fırın tarzında bir yerde çalışıyorum yani çok fazla müşterisi ve tezgahı var çok yoğun oluyor bu yoğunluğun içerisinde çok fazla da müşteri insan ile iletişim kuruyoruz, bazen gerçekten en ufak hatayı büyüten ya da kendi suçunu çalışanlarda arayan insanlığını kaybetmiş insanlar geliyor örneğin ;

Ekmek alan müşterinin ekmeğini kağıta sarmayı unutum ve mekanın ortasında sen nasıl kağıt koymasın diye bana bağırdı ben de kusura bakmayın çok özür dilerim dedim ekmeği aldım kağıda koydum o sırada bana çok ciddi bir şekilde sen bu hatayı nasıl yaptın ? hee ? sen bu hatayı nasıl yapabilirsin ? dedi ben tekrar özür diledim diğer insanlar da üzgün şekilde bana baktı.

Bir tane kadın bir anda insanların içinden çıkıp bana bağırarak sen ne biçim iş yapıyorsun, ben çocuğum özgüvenli olsun diye fırına tek başına gönderiyorum, çocuğum 10 dakikadır senden ekmek istiyor vermiyorsun diye bana bağırdı (mekanda 40-50 kişi var sadece benim önümde 10-12 kişi var çocuk 6-7 yaşında küçücük insanların içinde sıraya uymadan benden ekmek istiyor) ben de sırayı takip ettiğim için çocuğu farketmedim normalde farketsem küçük çocuk diye sırayı atlar verirdim ama farketmedim bile, ben de kusura bakmayın farketmedim dedim o sırada kadın çocuğunun özgüveninden bahsediyordu ve 6-7 yaşındaki çocuk annesinden güç alarak bana kızdı neden beni bekletiyorsun diye, ben ekmeği verdim tekrar kusura bakmayın çok özür dilerim dedim.

Bunun gibi bir sürü şey sayarım abartısız böyle 9-10 tane olay oldu 1 günde.

Gerçekten çok yazık kendime değil onlara üzülüyorum, kendi çocuğunun özgüveni kırıldığı için ekmek parasına 10 saat 40 dk mola ile çalışan genç bir çalışana bağırıyor, ekmeği eve gidene kadar yumuşayacak diye mekanın ortasında bana bağırıyor zaten dügün bir şekilde söylesen özür dileyip düzeltmiycem mi, anlamıyorum bu insanlar nasıl böyle rahat kalp kırabiliyo nasıl böyle empatisiz yaşayabiliyor ne gerek var insanları üzmeye.

Yazık bu insanlığını kaybetmiş insanlara.
Sabrını takdir ettim dostum helal olsun valla senin yerinde ben olsam bu kadar dayanamayabilirdim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
ekmeği alıp parasını veri verip satmıyorum git başka yerden al demen gerekir eğer bunlara boyun eğersen tepene çıkarlar

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Arkadaşların tavsiyesi kendi iş yerin olursa geçerli. Ama eğer patronuna durumu anlatırsan ve arkadaşların tavsiyelerini söylersen belki izin verir. Genelde patronlar müşteri her zaman haklıdır ilkesi ile çalışsa da bazı iyi patronlar çalışanın halinden anlıyor ve hak veriyor. Hak verdiği durumda da alttan almaman gerektiğini söylüyor. Kısacası Patronuna danışmanı tavsiye ederim. Sabrın takdire şayan. Kolay gelsin hocam

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
insanlarla birebir etkileşimde halinde çalışanların başına böyle durumlar gelmesi çok normal. kimse senin benim gibi düşünmüyor, düşünemez de. illaha arasında böyle kötüleri de çok çok iyileri de var. sadece sendeki şansa kötülerin hepsi arka arkaya gelmiş :D bu kadar arka arkaya gelmesine rağmen böyle yaklaşımın şaşırttı :D çok sağlam sabrın varmış helal olsun

Top Bottom