İnstagram a Web den giremiyorum.

rucukutu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
809
İnstagrama pc den giremiyorum hangi tarayıcı olursa olsun ' Instagram'a girişin yapılırken bir sorun oluştu. Lütfen birazdan tekrar dene.' hattası alıyorum

İnstagrama pc den giremiyorum hangi tarayıcı olursa olsun ' Instagram'a girişin yapılırken bir sorun oluştu. Lütfen birazdan tekrar dene.' hattası alıyorum
Merhaba , Başka hesapla giriş yapmayı denediniz mi?

Son zamanlarda hesaplar sebepsiz yere kapatılmaya silinmeye falan başladı birkaç gün bekleyince düzeldi bende mobil uygulama hariç giriş yapamıyordum iki adımlı doğrulama kapatıp açmak işe yaramadı şifremi unuttum diyince oldu onu deneyin

Merhaba , Başka hesapla giriş yapmayı denediniz mi?
Evet bugün giriş yapmayı denedim beni ordan oraya attı bişeyler oldu en sonunda şifremi değiştirtti bana oldu şimdi girdim büyük ihtimal yeni windows 11 kurdum ya IP ban tarzı bişeymi oldu noldu anlamadım

Evet bugün giriş yapmayı denedim beni ordan oraya attı bişeyler oldu en sonunda şifremi değiştirtti bana oldu şimdi girdim büyük ihtimal yeni windows 11 kurdum ya IP ban tarzı bişeymi oldu noldu anlamadım
anladım geçen instagramda zaten sorun vardı. belki ondan kaynaklı olabilir. Girebilmenize sevindim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,177,373
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri