alınmaz. hepsi çalıntı hesapİnstagramdan oyun alınir mı onlar güvenilir diyo ama bilemedim daha önce alan var mı biliyo musunuz
Ya baziları var ama güvenilir diyolar mesela rakungames var o neden ucuz olduğunu felan açıklamış bilemedim kialınmaz. hepsi çalıntı hesap
Hocam benim arkadaşım 75tlye fifa alırken dolandirildi nedenini sorunca da sıra var dendi o sıra hiç gelmedi daha da gelmez sanırım tabi ki para senin sen bilirsinİnstagramdan oyun alınir mı onlar güvenilir diyo ama bilemedim daha önce alan var mı biliyo musunuz
Ya kankabgaranti var diyolar ama bimiyomya yni düstük lole valoranta cs ye puuuuuHocam benim arkadaşım 75tlye fifa alırken dolandirildi nedenini sorunca da sıra var dendi o sıra hiç gelmedi daha da gelmez sanırım tabi ki para senin sen bilirsin
Ya baziları var ama güvenilir diyolar mesela rakungames var o neden ucuz olduğunu felan açıklamış bilemedim ki
Ya baziları var ama güvenilir diyolar mesela rakungames var o neden ucuz olduğunu felan açıklamış bilemedim ki
hepsi çalıntı hesap
Hocam 1 hafta sonra hesapların şifresi değişiyor çalıntı hesaplar yani sahibinin anlaması daha erkende olabilir kesinlikle alinmazİnstagramdan oyun alınir mı onlar güvenilir diyo ama bilemedim daha önce alan var mı biliyo musunuz