Kral aynen öyle ya adamlar siteyi yeniliyorlardı eklememizi veya çıkarmamızı istediğiniz bir şey varsa yazın diye ben de yazdım noktalama kurallarını kaldırın çok zorlanıyoruz diye adamlar dislike atıp ban attı.Zaren orası çok toksik bir yer yazım kurallarına uymadın diye ban atıyorlar jdjdjsjsjjshshshd
Klasik toksik heriflerKral aynen öyle ya adamlar siteyi yeniliyorlardı eklememizi veya çıkarmamızı istediğiniz bir şey varsa yazın diye ben de yazdım noktalama kurallarını kaldırın çok zorlanıyoruz diye adamlar dislike atıp ban attı.
Evet rahatsiz oldum milli ve dini değerlerin her yerde pazarlama stratejisi olarak görülmesinden rahatsiz oluyorum zaten bu tarz işlerde çok yaşamiyor (erzurum,zula vb)Rahatsız mı oldun?
Verdiği örneklere bak kafayı yersin sen ezanlı türk instagramının adını söyleEvet rahatsiz oldum milli ve dini değerlerin her yerde pazarlama stratejisi olarak görülmesinden rahatsiz oluyorum zaten bu tarz işlerde çok yaşamiyor (erzurum,zula vb)
Anlamada kıtlığın var yada ne demek istediğimi tam anlatamadım ezanli sosyal medya işin ironisi demek neyse senide engelliyorum boş milliyetçilerden birisine benziyorsun fiyatini söylede ödeyelim boşunu başka yerde yapVerdiği örneklere bak kafayı yersin sen ezanlı türk instagramının adını söyle
Füze atsaydın kral adamın içinden geçmişsinAnlamada kıtlığın var yada ne demek istediğimi tam anlatamadım ezanli sosyal medya işin ironisi demek neyse senide engelliyorum boş milliyetçilerden birisine benziyorsun fiyatini söylede ödeyelim boşunu başka yerde yap
Puahahhaha bir yeriniz sıkışınca hemen dine saldırıyorsunuz bir de ezanlı sosyal medya ironiymiş. Kullanmak istemiyorsan istemiyorum dersin gelmiş burada yerli uygulama yapalım diyorum bir yerin yanmış gibi bayrak,ezan karıştırıyorsun. Engellersen engelle.Anlamada kıtlığın var yada ne demek istediğimi tam anlatamadım ezanli sosyal medya işin ironisi demek neyse senide engelliyorum boş milliyetçilerden birisine benziyorsun fiyatini söylede ödeyelim boşunu başka yerde yap
Pp sinden belli uln senin gibi solcuları az yemedik bari milletin bayrağını kullanıp prim yapma.Füze atsaydın kral adamın içinden geçmişsin
Sana Franz Kafka'nın o muhteşem sözüyle cevap vermek istiyorum:Pp sinden belli uln senin gibi solcuları az yemedik bari milletin bayrağını kullanıp prim yapma.
Ula utanmaz herif kendi fikrimi yazıyorum sanane l*n sanane istediğimi yazarım sana ne oluyor.Puahahhaha bir yeriniz sıkışınca hemen dine saldırıyorsunuz bir de ezanlı sosyal medya ironiymiş. Kullanmak istemiyorsan istemiyorum dersin gelmiş burada yerli uygulama yapalım diyorum bir yerin yanmış gibi bayrak,ezan karıştırıyorsun. Engellersen engelle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pp sinden belli uln senin gibi solcuları az yemedik bari milletin bayrağını kullanıp prim yapma.
Hay sansıma 4 tane kızdan mesaj geldıydı tam bakıcaktım tak gıttı uygulama
Bende aynı durumdayım