marilyn
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,679
- İsim
- marilyn
Dine saldırdığım yok solcuda değilim günümüz üretici türkiyesinin saçmalığından bahsettim empati yap sen yabancı birisisin instagram kullanmak istemiyorsun başka bir opsiyon ariyosun gidip heryeri türk bayrağı ile kaplı olan sanki bir hükümetin/devletin medya kuruluşuymuş gibi duran bir platformamı kaydolursun yoksa gidip instagram gibi öz logosu olan sade bir uygulamayami hadi empati yapamayacak kapasitede beyninin olmadığını var sayalım bir platform var heryerinde kuzey kore bayrağı var komunizm ile ilgili semboller var girerken sovyet marşı çalıyor gidip kullanirmisin ? Kullanmayacağını varsayıyorum. ben kisaca sade ve öz şekilde milliyetçilik ve dini sömürmeyen bir uygulama yapilmasini istediğimi ironik bir şekilde belirttim ama karşima okuduğunu anlayamayan her şeyi sağa yada sola çeken twitter fırlaması ucube birey var yapacak bir şey yokPuahahhaha bir yeriniz sıkışınca hemen dine saldırıyorsunuz bir de ezanlı sosyal medya ironiymiş. Kullanmak istemiyorsan istemiyorum dersin gelmiş burada yerli uygulama yapalım diyorum bir yerin yanmış gibi bayrak,ezan karıştırıyorsun. Engellersen engelle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pp sinden belli uln senin gibi solcuları az yemedik bari milletin bayrağını kullanıp prim yapma.
Son düzenleme: