Neler Yeni

İnstagram Hesabım Kendi Kendine Başkalarını Takip Ediyor

heLixbhop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir
İnstagram hesabım yaklaşık 1 aydır belirli aralıklarla kendi kendine tanımadıgım hesapları takip ediyor ama max 2 hesap falan.hesabıma bot falan atmadım şifremi sürekli değiştiriyorum ve iki faktörlü doğrulama açık. Hiçbiri işe yaramadı bende hesabımı silip aynı e posta ve telefonum üzerine yeni hesap açtım ama aynı şey bundada oluyor anlamyorum ne yapmam gerek.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
İnstagram hesabım yaklaşık 1 aydır belirli aralıklarla kendi kendine tanımadıgım hesapları takip ediyor ama max 2 hesap falan.hesabıma bot falan atmadım şifremi sürekli değiştiriyorum ve iki faktörlü doğrulama açık. Hiçbiri işe yaramadı bende hesabımı silip aynı e posta ve telefonum üzerine yeni hesap açtım ama aynı şey bundada oluyor anlamyorum ne yapmam gerek.
aynı durum bende de var dostum sabah bende konu açtım
insta şifreni değiştirmeni öneririm
face ile bağlanıyorsan şifre değiştirip 2 adımlı doğrulama sistemini aktif et
şöyle konunun linkini bırakayım okursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Bende de oluyor. Bence takip ettiğin instagram hesapları satılıp isimleri değiştiriliyor. Ben böyle düşünüyorum.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
Bende de oluyor. Bence takip ettiğin instagram hesapları satılıp isimleri değiştiriliyor. Ben böyle düşünüyorum.
sanmıyorum dostum
bende aynı şeyleri yaşıyorum ve instamda sadece yakın arkadaşlarım ekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
sanmıyorum dostum
bende aynı şeyleri yaşıyorum ve instamda sadece yakın arkadaşlarım ekli
Ben önceden Çağrı Taner'in çekilişlerine katılıyordum ve çekiliş şartlarından biri de takip ettiğim kişileri takip etti. Yaklaşık 60 kişiyi işsiz gibi takip edip sonra bana bir şey çıkmayınca takipten çıkıyordum. Acaba bu yüzden mi? Gerçi ben çok nadir görüyorum. Benimde içime kuşku düşürdünüz. :)

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
Ben önceden Çağrı Taner'in çekilişlerine katılıyordum ve çekiliş şartlarından biri de takip ettiğim kişileri takip etti. Yaklaşık 60 kişiyi işsiz gibi takip edip sonra bana bir şey çıkmayınca takipten çıkıyordum. Acaba bu yüzden mi? Gerçi ben çok nadir görüyorum. Benimde içime kuşku düşürdünüz. :)
yok hocam ya bana 2 senedir falan oluyor
sadece takibi bırak bitsin yani zaten maks 2 kişiyi takip ediyor
çıkmasan bile çokta önemli değil :D
insta hesabını vermedikçe takip edemezler istersen 600 kişiyi takip edip çık yani

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Takip ettiğin sayfalar satılıp isim değiştiriliyor sana yeni biriymiş gibi geliyor çoktan beri yaşadığım olay.

Top Bottom