Erda Yıldırım
80+ Gold
Bir anda böyle bir yazı çıktı ekranda ve şuanda hesabıma giremiyorum. Onay kodu gönder deyince mailime kod gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
hesabı çalmışlar g.o yakın zamanda tıkladığınız bir link veya indirdiğiniz bir uygulama yüzünden olabilir isterseniz hesabın nickini yazın ben gidip kontrol ediyim kapatılmış mı diyeBir anda böyle bir yazı çıktı ekranda ve şuanda hesabıma giremiyorum. Onay kodu gönder deyince mailime kod gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam neden böyle bi sonuca vardınız doğrulamk için yolluyor diye biliyorum instagram.hesabı çalmışlar g.o yakın zamanda tıkladığınız bir link veya indirdiğiniz bir uygulama yüzünden olabilir isterseniz hesabın nickini yazın ben gidip kontrol ediyim kapatılmış mı diye
Bendede aynısı geliyordu o mailinde şifresini unutttum girmiyom.Bir anda böyle bir yazı çıktı ekranda ve şuanda hesabıma giremiyorum. Onay kodu gönder deyince mailime kod gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
mhmterdahesabı çalmışlar g.o yakın zamanda tıkladığınız bir link veya indirdiğiniz bir uygulama yüzünden olabilir isterseniz hesabın nickini yazın ben gidip kontrol ediyim kapatılmış mı diye
Kanka bilip bilmeden sallamayın allah aşkına ya 1 gram bilgin yok gelip yorum yapıyorsun deliriyorumhesabı çalmışlar g.o yakın zamanda tıkladığınız bir link veya indirdiğiniz bir uygulama yüzünden olabilir isterseniz hesabın nickini yazın ben gidip kontrol ediyim kapatılmış mı diye
Büyük ihtimalle hesabın ile 3. Parti bir uygulamaya yada siteye giriş yapmışsın , veya epostanda hesabını güvene al tuşuna felan bastıysan bu ekran gelmiştir.Bir anda böyle bir yazı çıktı ekranda ve şuanda hesabıma giremiyorum. Onay kodu gönder deyince mailime kod gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Modem üzerinden VPN ayarları denerken oldu , ondan kaynaklanma ihtimali var mı? XIAOMI modem kullanıyorum.Kanka bilip bilmeden sallamayın allah aşkına ya 1 gram bilgin yok gelip yorum yapıyorsun deliriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ihtimalle hesabın ile 3. Parti bir uygulamaya yada siteye giriş yapmışsın , veya epostanda hesabını güvene al tuşuna felan bastıysan bu ekran gelmiştir.
Hesabına farklı konumdan giriş yapıldı gibi göründüğü için doğrulama istemiş normal hocam merak etmeyin, Türkiye konumlu bir hesaba farklı bir bölgeden girilirse ülkeden , doğrulama ekranı gelmesi normal aynı şey farklı ülkeler içinde geçerli (sosyal medya ile uğraşıyorum)Modem üzerinden VPN ayarları denerken oldu , ondan kaynaklanma ihtimali var mı? XIAOMI modem kullanıyorum.
Sanırım vpn açmışsınız veya ipyi değiştirdiğiniz için kurucu ekranı gelmiş.Hesabına farklı konumdan giriş yapıldı gibi göründüğü için doğrulama istemiş normal hocam merak etmeyin, Türkiye konumlu bir hesaba farklı bir bölgeden girilirse ülkeden , doğrulama ekranı gelmesi normal aynı şey farklı ülkeler içinde geçerli (sosyal medya ile uğraşıyorum)
O tür uygulamalar kullanmayın.kankalar konu dışı ama intagram takip kontrolü için uygulama önerir misiniz ios bu arada
nasıl takip edicez reis kim takibi bırakmış felanSanırım vpn açmışsınız veya ipyi değiştirdiğiniz için kurucu ekranı gelmiş.
O tür uygulamalar kullanmayın.
Bana herhangi bir mail gelmiyor ama , nasıl halledebilirim?Sanırım vpn açmışsınız veya ipyi değiştirdiğiniz için kurucu ekranı gelmiş.
O tür uygulamalar kullanmayın.
Orada yazan eposta size ait değilmi?Bana herhangi bir mail gelmiyor ama , nasıl halledebilirim?
Kanka emin ol bu tür uygulamalar o kadar gerekli değil , takipten çıkartan birisi varsa görünce sende onu çıkartırsın .nasıl takip edicez reis kim takibi bırakmış felan
varsayımda bulundum kardeşim görünen oydu görüneni söyledim seninde benim bu konularda ne bildiğim hakkında 1 gram fikrin yok ve kabaca söylemin yüzünden nasıl birisi olduğun anlaşılıyor bu konu hakkında başka bir mesaj atmayacağım iyi günler.Kanka bilip bilmeden sallamayın allah aşkına ya 1 gram bilgin yok gelip yorum yapıyorsun deliriyorum
Büyük ihtimalle hesabın ile 3. Parti bir uygulamaya yada siteye giriş yapmışsın , veya epostanda hesabını güvene al tuşuna felan bastıysan bu ekran gelmiştir.