Instagram Instagram hesabımdan herkese DM gönderilmiş.

kyyyy1231

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba az önce telefonu elime bi aldım sanırım bilgisayarıma bulaşan bir virüs nedeniyle tanıyıp tanımadığım herkese dolandırıcılık mesajı gönderilmiş story bile paylaşılmış hatta, maalesef ülkemizin zeka durumunda kaynaklı olarak herkese tek tek açıklama yapmaktan yoruldum DM'den bu "bu gerçekmi?" "denesemmi" falan yazanlar çok fazla oyüzden direk hesabı sildim ama yasal olarak bana bir şey olmaz dimi saçma sapan şeylerle uğraşmak istemiyorum.

Merhaba az önce telefonu elime bi aldım sanırım bilgisayarıma bulaşan bir virüs nedeniyle tanıyıp tanımadığım herkese dolandırıcılık mesajı gönderilmiş story bile paylaşılmış hatta, maalesef ülkemizin zeka durumunda kaynaklı olarak herkese tek tek açıklama yapmaktan yoruldum DM'den bu "bu gerçekmi?" "denesemmi" falan yazanlar çok fazla oyüzden direk hesabı sildim ama yasal olarak bana bir şey olmaz dimi saçma sapan şeylerle uğraşmak istemiyorum.
Yasal olarak size bir sorun olmaz. Bu arada Elon Musk lı twitter postu mu paylaşmışlar bu ara çok geliyor

hesabı neden sildin ki ? birisinin canı yansa log dosyalarından her türlü bulurlar seni, boş yere silmişsin.

hesabı neden sildin ki ? birisinin canı yansa log dosyalarından her türlü bulurlar seni, boş yere silmişsin.
Log dosyalarını bulsalar bile bir şey olacağını zannetmiyorum:) hesabı silmeden önce enazından tanıdığım insanları uyardım o logda onlarıda görürler 10-15 kişiye falan dm attım hesabımın çalındığını ve storydekilerin gerçek olmadığını, ama okadar fazla kişiye dm yollanmışlarki hepsini tek tek uyarmam mümkün değil yaklaşık 150-200 kişi falan vardı sanırım hatta bazı markalara bile dm yollamışlar bitanesinden "merhaba size nasıl yardımcı olabiliriz" tarzında cevap gelmiş:ROFLMAO: birde zaten halihazırda yeni bir hesap açmayı düşünüyordum benim için biraz vesile oldu diyebiliriz yani hesabı silmemin amacı birşeyden sorumlu tutulmamı önlemek değil sadece herkesi uyarmakla uğraşmak istememdi onun yerine silinmiş bir instagram hesabı görseler benim için daha iyi.

Geri