Billakayalak
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
attığın ekran görüntülerindeki yazanlar okunmuyor, daha net görsel var mı? ikinci denemede doğru kısma konu açabilmişsin. her yerde 40 tane ''SICAK FIRSATLAR SADECE İNDİRİM PAYLAŞMAK İÇİNDİR'' diye uyarı varken nasıl sıcak fırsatlara açtın anlamıyorum
daha önce hesaba bot almış mıydın?
hayırdaha önce hesaba bot almış mıydın?
hesapta takip ettiğim inflauncer yokkadın inflauncer hesapları takip ettiğin zaman bot hesaplar profile dadanıyor, mesaj atma açıksa mesajda atıyorlar ayrıldığın kişinin yapmış olma ihtimali düşük çok rahatsız ediyor ise kadın inflauncerları takipten çık
gt uygulaması kullanıyormusun/hiç kullandın mı ?hayır
hesapta takip ettiğim inflauncer yok
hayır hesabı profosyenele hesap olarak kullanıyorum sadece sponsor etiketlemek vb gibi.gt uygulaması kullanıyormusun/hiç kullandın mı ?
hesabin gizlide değilse normal botlar mesaj atabilir takip edebilir gönderilerini beğeneblir bu normaldir engellersin başka bir hesap gelir önüne geçmenenin tek yolu hesabı gizliye alamak denendi onaylandı sporcu hesabı yaptığımda full botlar gönderileri beğeniyordu gizliye aldım hesabı çözüldühayır hesabı profosyenele hesap olarak kullanıyorum sadece sponsor etiketlemek vb gibi.
Daha ne istiyorsun yapay zeka hastan olmuş bakıyor işteArkadaşlar buna benzer hesaplar sürekli hikayelerimi bakıyor yaklaşık 3 ay önce bir ayrılık yaşadım ve ondan sonra buna benzer aynı link olan hesaplar hesabıma bakmaya başladı sizce bir tesadüfmü yoksa story Viewer tarzı uygulamalar olabilir mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle