Efesevgili
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
1 haftadır hiç bişi yapamıyorum ne yorum ne beğeni ne birini takip edemeyiorum işlem engellendi diyo nasıl hallolcak bu
dostum konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama düzeldi mi?1 haftadır hiç bişi yapamıyorum ne yorum ne beğeni ne birini takip edemeyiorum işlem engellendi diyo nasıl hallolcak bu
Yeni hesap açtımdostum konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama düzeldi mi?
Benim şuan durum değişti hesabınıza birisi giris yaptı şifrenizi değiştirin diye uyarı verdi ardından ben şifreyi değiştirdim işlem engellendi 2020-12-01a kadar tarzında bir hata veriyorYeni hesap açtım
Yeni hesap aç benceBenim şuan durum değişti hesabınıza birisi giris yaptı şifrenizi değiştirin diye uyarı verdi ardından ben şifreyi değiştirdim işlem engellendi 2020-12-01a kadar tarzında bir hata veriyor
Zaten düzelmezse bu hesabı kapatıcam aynı kullanıcı adıyla yeni hesap acicam ama sorun çıkartır mı aynı kullanıcı adı olmasiYeni hesap aç bence
Aynı olamaz bunu değiştirip yeni hesabı aynı yaparsınZaten düzelmezse bu hesabı kapatıcam aynı kullanıcı adıyla yeni hesap acicam ama sorun çıkartır mı aynı kullanıcı adı olmasi
Olabilir sağolAynı olamaz bunu değiştirip yeni hesabı aynı yaparsın