İmkanı yok birkaç güne açarlar.Arkadaşlar hala ben de girmiyor, sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi, valla bana olabilir gibi geliyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Yok be, gerçekten merak ettim.kral bılgısayar tartısma sonrası sakınlesmek ıcın ınsta konusumu actınız dava asamasında sanırım suanda
Geri mutlaka açılır.Arkadaşlar hala ben de girmiyor, sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi, valla bana olabilir gibi geliyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Valla hocam yaşadığımız şeyleri ağızımız açık şekil de izliyoruz.İmkanı yok birkaç güne açarlar.
Kesinlikle tamamen kapatılması mümkün değil bu işte türkiyede iyi para kırıyorArkadaşlar hala ben de girmiyor, sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi, valla bana olabilir gibi geliyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Neden hocam kullanmadığım için bilmiyorum.Türknetlilerin haberi bile yok
Bana da öyle geliyor, hayırlısı.Kesinlikle tamamen kapatılması mümkün değil bu işte türkiyede iyi para kırıyor
Hocam her gün instaya girerdim ben, şimdi aşırı garipsedim, uzun zaman önce bizim atalarımız nasıl yapıyormuş ya instasız olmazınsan gıremeyınce garıp hıssedıyor oysakı cok sık gıren bırıde degılım ama ıllakı acılacak
Bende şunu merak ettim dava olayı nedir hangi konu?Bana da öyle geliyor, hayırlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam her gün instaya girerdim ben, şimdi aşırı garipsedim, uzun zaman önce bizim atalarımız nasıl yapıyormuş ya instasız olmaz
Arkadaş kullanıyor full vpn li gibi takılıyor o kapanmış bu yasaklanmış derdi yok.Neden hocam kullanmadığım için bilmiyorum.