Neler Yeni

Android Instagram link sorunu

Drag0919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Drag0919
Merhaba arkadaslar sorun su benim youtubeda oturumum olmasina ragmen instada youtube video linkine tikladim ve o videoyu izleyib begendim ama yukleyen arkadasa abone olmak istedigimde yuotubeda oturum acmak zorunda kaliyorum her defasinda yani soyle instadan youtubea atladigim zaman insta beni oturum acilmamis tarayici sayfasina gonderiyor direck youtube uygalamsina gondermiyor bu hata insta ile ilgilimi benimlemi yoksa yukleyen arkadaslami onceden tesekkurler

Satashke

80+ Bronze
Merhaba arkadaslar sorun su benim youtubeda oturumum olmasina ragmen instada youtube video linkine tikladim ve o videoyu izleyib begendim ama yukleyen arkadasa abone olmak istedigimde yuotubeda oturum acmak zorunda kaliyorum her defasinda yani soyle instadan youtubea atladigim zaman insta beni oturum acilmamis tarayici sayfasina gonderiyor direck youtube uygalamsina gondermiyor bu hata insta ile ilgilimi benimlemi yoksa yukleyen arkadaslami onceden tesekkurler
Youtube hesabınla herhangi bir videoya yorum yapmayı dene. Hata veriyor veya bir giriş istiyorsa kanal oluşturup çözebilirsin diye düşünüyorum. Denemekte fayda var

Drag0919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Drag0919
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube hesabınla herhangi bir videoya yorum yapmayı dene. Hata veriyor veya bir giriş istiyorsa kanal oluşturup çözebilirsin diye düşünüyorum. Denemekte fayda var
Youtubeda oturumum var kanalimda var yorumda yapabiliyorum begenide sadece instadan kendi youtubeime gecemiyorum

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
instagramin kendi ozellestirdigi tarayicidan actigin icin oturum acilmamis gibi gorunuyor
Cozum:Sag ustte uc nokta var ona basip chrome de ac de

Drag0919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Drag0919
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

instagramin kendi ozellestirdigi tarayicidan actigin icin oturum acilmamis gibi gorunuyor
Cozum:Sag ustte uc nokta var ona basip chrome de ac de
Direkt youtubeda ac secenegi varmis cok tesekkur ederim iyiki varsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,600
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom