Neler Yeni

Instagram tech fleece

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut ege ayyildiz
Arkadaşlar tech fleece almayi dusunuyordum ve Instagram'da karsima bir hesap çıktı. Orijinal oldugunu söylüyorlar yurt disindan kampanya ile geldigini söylüyor. Sizce alınır mı?

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mete
Bu tarz sayfaların alayı sözde orijinal ürün satıyor. Bu sayfayla çok benzer fiyatlara Nike Outlet mağazalarından tech alt veya üst denk düşürebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut ege ayyildiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz sayfaların alayı sözde orijinal ürün satıyor. Bu sayfayla çok benzer fiyatlara Nike Outlet mağazalarından tech alt veya üst denk düşürebilirsin.
ya evet yasadigim sehirde outlet var nerdeyse her hafta gidiyorum ama istedigkm model olmuyo genelde siyah ve gri var sadece nerden bulabilirim ucuza veya suan kampanya olan bi yer biliyor musunuz

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mete
ya evet yasadigim sehirde outlet var nerdeyse her hafta gidiyorum ama istedigkm model olmuyo genelde siyah ve gri var sadece nerden bulabilirim ucuza veya suan kampanya olan bi yer biliyor musunuz
İstanbul'da yaşıyorsanız eğer Olivium ve 212 Outlet Nike outletler arasında en popüler olanlardan. Diğer şehirler için maalesef bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,328
Üyeler
168,433
Son üye
hassector
Top Bottom